A Can Piqué-Mebarak són molt de celebrar festes i passar-s'ho d'allò més bé. És veritat que potser no són els dies més apropiats, ja que a la feina d'en Gerard les coses no van precisament bé. Bé, una de les feines, la principal: el Barça i la seva eliminació europea. Però afortunadament aquesta parella té motius per deixar els problemes a fora de casa, i no per l'èxit professional de la cantant colombiana i el futbolista i empresari català, no. Hi ha dos personetes que fan d'aquesta llar un indret alegre i optimista: els fills Milan i Sasha​. 

shakira pique milan sasha ig

Shakira, Piqué, Milan i Sasha / Instagram

Doncs bé, després d'haver celebrat Halloween de forma espectacular, ara s'acosta Nadal i tot comença a tenyir-se dels colors, aromes i caliu d'aquestes dates. També evidentment de guarniments de tota mena, des del típic arbre fins a la figureta més insospitada. La Shakira ha volgut compartir la darrera adquisició que han comprat i que fa les delícies dels petits de 8 i 6 anys. Tenen una festassa des que va creuar la porta del domicili. Sí, d'acord, és una mica kitsch, però fa Nadal, t'ho miris com t'ho miris.

post decoración navideña Shakira Milan Sasha comentario tió @shakira

El Pare Noel escalador de Shakira, Milan i Sasha / @shakira

Parlem d'aquesta figura del Pare Noel que té vida pròpia (sempre que no s'esgotin les piles) i que s'enfila per les parets cantant la típica 'Jingle Bells'. En el cas que ens ocupa, puja pel marc d'un mirall cromat ben llampant i que pot suposar un perill en un dia assolellat. En Milan i en Sasha es peten de riure amb el moviment del Santa motoritzat, i quan surten de la imatge podem descobrir també els clàssics mitjons penjats al costat de la xemeneia, esperant que s'omplin de regals d'aquí unes setmanes. Però vaja, que tenim la sensació que falta alguna cosa important, gairebé imprescindible. Què serà?

Efectivament, hi manca un tió. I no hem estat pas nosaltres els que ens hem adonat, sinó una fan catalana de l'artista que ha deixat un petit recordatori entre la muntanya infinita de respostes que acompanyen el document gràfic. Una tradició tan arrelada com aquesta sembla que no està present a casa d'aquesta família, i és una llàstima. Fer cagar el tió és un moment màgic per a milers i milers de famílies. També podria ser que el tinguessin però no estigués a la vista en aquesta ocasió, sobretot perquè el Pare Noel s'estima més anar escalant i el nostra estimat tronc va arran de terra. Des d'aquí fem un prec a la Shak: si el teniu, ensenyeu-lo, com va fer Elena Gadel. Fareu feliços a més d'un, començant per la seguidora. 

decoración navideña Shakira Milan Sasha comentario tió @shakira

elena gadel tio 1

El Tió d'Elena Gadel @elenagadel

Ja posats a veure si quan el fan cagar deixa un bon grapat de sort i victòries per als culers, que van molt necessitats. Bon nadal!