Fa uns dies Gerard Piqué, futbolista català, empresari milionari i marit de Shakira, va comparar la ciutat catalana on viu, Barcelona, amb la capital d'Espanya, Madrid. Ho va fer precisament a Madrid, ciutat a la qual va viatjar per presentar la nova edició del torneig de tennis de la Copa Davids. Una competició organitzada per la seva empresa, Kosmos. "Sento enveja sana de Madrid de tot el que està fent, crec que és una ciutat que serveix d'exemple per a Europa i el món i ja m'agradaria a mi que a Barcelona estiguéssim en aquest nivell", va confessar sense pèls a la llengua el jugador del FC Barcelona.

Unes paraules molt comentades, de les que tothom es va fer ressò com no podia ser de cap altra manera. Declaracions que no han passat desapercebudes per a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Després d'uns dies a Glasgow, la catalana ha tornat i ha visitat el programa La Sexta Noche durant dissabte 6 de novembre a la nit, tal com el nom del programa indica. Una entrevista en televisió que la política ha aprofitat per respondre a la parella de Shakira deixant clar com de molesta que està amb les seves paraules.

enganxada a madrid GTRES

Gerard Piqué a Madrid, GTRES

"Vull recuperar unes declaracions de fa uns dies d'un personatge molt conegut del món de l'esport català, Gerard Piqué", deia el presentador del programa nocturn. La cara d'Ada Colau era un poema. Intentava aparentar calma i normalitat forçant un somriure amb els seus llavis però segurament per dins estava que s'enfilava per les parets. Sense més dilació l'espai de La Sexta va emetre les declaracions de Piqué. Ada Colau intentant mantenir la calma asseguda a la seva butaca d'entrevistada color vermell va començar dient: "Entenc que ell parlava com a empresari perquè ell té projectes a la ciutat de Madrid i em sembla molt bé que parli així de Madrid".

L'alcaldessa catalana, lluint un vestit a cavall entre el verd i el gris i una enorme americana negra a conjunt amb les seves sabates, va afegir: "El que diu Gerard no em suposa cap problema com a alcaldessa de Barcelona perquè amb Madrid tinc moltíssims vincles, tinc amics, família i Madrid i Barcelona comparteixen un munt de coses". Colau es guardava el millor per al final. La política visiblement molesta va sentenciar: "Són models de ciutat diferents i no és veritat que Barcelona estigui pitjor que Madrid, però aquí la gent es dedica a fer declaracions a la lleugera". Unes últimes paraules amb què a la seva manera va acusar Gerard Piqué d'estar molt poc informat de tot el que passa en la societat i parlar per parlar sense cap tipus de fonament. Les cares d'Ada Colau:

ada colau cara 2

Ada Colau, La Sexta

ada colau cara 3

Ada Colau, La Sexta

ada colau cara 4

Ada Colau, La Sexta

Un discurs de l'alcaldessa de la capital catalana al seu pas per La Sexta amb què fa gala de la poca simpatia que sent cap a la parella de la cantant colombiana Shakira. I és que Ada Colau, tal com ha demostrat en tot el temps que porta en la política, i més especialment durant els últims anys, no porta gens bé que posin en dubte el seu treball i molt menys les seves qualitats i capacitats per liderar una ciutat com Barcelona.

Unes declaracions d'Ada Colau, deixant Gerard Piqué d'ignorant, que de moment no han tingut resposta per part del futbolista. Es pronunciarà Gerard Piqué? O es farà el desentès i deixarà passar la polèmica com qui no vol la cosa?