Shakira detesta a Clara Chía, a Barcelona, a Catalunya, al Barça i tot allò que li recordi a Gerard Piqué. La colombiana s'ha encarregat d'escampar el seu dolor, el seu despit i la seva ira a tot el Planeta. Mai una infidelitat havia estta tan rentable. Shakira ha convertit totes les seves cançons sobre Piqué en hits mundials. I queda clar que les cançons de desamor tenen és força que les d'amor. Per entendre'ns, Me enamoré, el tema de com es va quedar meravellada amb el jugador del Barça, és una cançoneta menor, que mai més cantarà a cap concert i, en canvi, la tornada "Clara-mente no es persona buena" serà corejada per milions de fans a cada concert durant anys. Shakira no vol saber res de la seva vida passada, dels seus 12 anys a Barcelona, entre 2010 i 2022. Però té un problema per l'oblit: dues criatures que de cognom es diuen Piqué, els seus fills Milan i Sasha, d'11 i 9 anys.

Milan Sasha Grammy Sevilla TVE
Milan i Sasha als Grammy Sevilla TVE

Shakira penja contínuament imatges i missatges sobre Milan i Sasha a l'Instagram de 90 milions de followers. I aquest diumenge ho ha tornat  a fer per un dia molt especial... per ella: el Dia de la Mare. Com? Si el dia de la Mare és el primer diumenge de maig. A Catalunya les mares van rebre felicitacions diumenge 5 de maig. ¿Què fa Shakira celebrant el dia de la mare diumenge 12 de maig? La resposta és senzilla: als Estats Units el dia de la mare, el Mother's Day, és el segon diumenge de maig. Shakira li deixa clar a Piqué: aquests nens celebren el dia de la mare que és tradició a Nord-amèrica, no el que se celebra a Catalunya, peruqè ja no els considera nens catalans sinó americans, fills de colombiana i residents a Miami. La foto és aquesta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Els fills són catalans de naixement, de formació, parlen català i tenen les seves arrels a Catalunya, però Shakira ha iniciat un procés d'americanització per superar la fase barcelonina, el trauma Piqué. Mai cita els nens poel seu cognom, i mai els posa jugant a futbol, només tocant la guitarra o la bateria, com si la seva sang fos només materna. Escriu: "Hoy quiero celebrar a todas las mujeres que dan y nutren la vida, porque todas, con o sin hijos, sabemos cuidar y luchar por los que dependen de nosotros.Y a Milan y Sasha, los dos soles de mi vida, gracias por iluminarla y acabar de completarme". A la colombina els fills "la completen", com si formessin part de la persona Shakira. I són dos individus, menors d'edat, sí, però amb criteri.

Milan Gerard Sasha Instagram
Milan Gerard Sasha Instagram

Piqué es deu penedir d'haver firmat el conveni de separació que contra tota lògica permetia que dos menors abandonessin la seva terra per passar a ser nens de Miami, sense avis. O Shakira tenia informació amagada de Piqué o el jugador del Barça va pecar d'ingenu però queda clara la intenció de Shakira: descatalanitzar els nens i celebrar el Dia de la Mare no com els últims deu anys, el primer diumenge de maig, sinó el segon, com es fa als EUA. Només li falta canviar-los l'ordre dels cognoms i que es diguin Milan i Sasha Mebarak i haurà arrodonit la venjança. Shakira no està bé,

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!