Shakira no dona treva! L'estrella colombiana, de 46 anys, sembla haver declarat una guerra sense treva contra la seva exparella, Gerard Piqué, i la seva família. L'última víctima dels seus atacs verbals és el mateix pare del futbolista, Joan Piqué. En la seva nova cançó "El Jefe" interpretada juntament amb la banda de música mexicana Força Regida, Shakira desitja un desenllaç abrupte per a l'avi dels seus fills. Però, fins quan toleraran els Piqué aquests atacs? Segons fonts properes a la família, els Piqué no es quedaran de braços plegats i, davant d'aquesta envestida verbal, han decidit reunir-se amb la seva legió d'advocats per prendre mesures legals amb l'objectiu de posar punt final a aquesta prolongada guerra mediàtica que sembla no tenir final.

Shakira
Shakira

A 'El Jefe', Shakira introdueix un nou personatge en la història: Lili Melgar. La pregunta que tots es fan és: qui és aquesta misteriosa dona? Segons fonts properes a la de Barranquilla, Melgar era l'encarregada de la cura dels fills de Shakira i Gerard Piqué durant la seva estança a Barcelona. Malgrat els rumors, no va ser la causa de la ruptura entre la parella i, el que és més important, no té dret a cap indemnització com suggereix la cançó, ja que no va ser acomiadada, sinó que va decidir mudar-se amb Shakira a Miami. D'altra banda, els informants també haurien desmentit els rumors que afirmaven que Melgar, d'origen bolivià, hauria rebut un milió d'euros per la seva col·laboració al videoclip, així com que obtindria una part de les regalies generades per aquesta cançó. I és que no és cap secret que Shakira no es diverteix de pagar impostos, i tampoc no és gaire generosa a l'hora de compensar els qui col·laboren en les seves cançons.

L'atac continua: Shakira no s'atura

Tanmateix, allò de què realment sembla gaudir és alleujar la seva ràbia contra els Piqué. A 'El Jefe', Shakira canta: "Diuen per allà que no hi ha malament que més de cent anys dura, però allà segueix el meu exsogre que no trepitja sepultura". Aquesta estrofa es destaca com una de les línies més punxants que Shakira ha entonat en la seva carrera|cursa, especialment a causa de la crua referència que es fa a la mort. Aquestes paraules han portat els advocats de Joan Piqué a contemplar la possibilitat d'emprendre una demanda legal contra la cantant a fi de posar fi a aquests atacs mediàtics.

Els Piqué responen a la provocació de Shakira

Lluny de mantenir-se en silenci, com ho ha fet el seu fill, sembla que Joan Piqué hauria desitjat respondre a la mare dels seus nets, encara que de manera molt més subtil. Segons el que asseguren Laura Fa i Lorena Vázquez en el seu podcast 'Mamarazzis', Joan Piqué hauria actualitzat el seu estat de WhatsApp amb una frase summament significativa que clarament fa referència a Shakira. "En el seu estat de WhatsApp posa 'Ballant amb llobes' i la fotografia és la pel·lícula", afirmen. És important recordar que Shakira va interpretar una cançó titulada 'Lloba' el 2009, la qual cosa podria explicar aquesta connexió. Per la seva part, Montserrat Bernabeu, mare del futbolista, també es va unir a la resposta i va donar "m'agrada" a la publicació del tema, reaccionant de manera irònica als atacs de Shakira cap al seu marit.

Actualment, Gerard Piqué, que ha estat el detonador d'aquesta animositat, encara ni ha donat la seva opinió sobre això. Tanmateix, no seria forassenyat que sorprengui els seus seguidors en unir-se als seus pares en aquesta pròxima disputa legal que s'acosta.