La guerra entre Shakira i Piqué s'ha convertit en una baralla entre veïns. Només hi ha una cosa pitjor que separar-se de la parella: que els teus sogres es quedin a viure a la finca colindant. El que fa uns anys els va semblar bona idea, fer 3 cases una al costat de l'altra, una per Shakira i Piqué, i unes altres pels pares del futbolista i pels pares de la cantant, ara és una presó. Shakira no suporta la seva sogra i ha de viure al costat, paret amb paret. Laura Fa explica per què odia la sogra: la Dra. Montserrat Bernabeu consolava Shakira mentre deixava la seva casa de Cabrils a Piqué com a niu d'amor per les infidelitats amb Clara Chía. Una traïció que Shakira no supera. I està tan obsessionada contra la mare del seu ex com per incloure-la a la cançó venjança i recol·locar la bruixa al balcó mirant a la casa veïna. No ja encongida com fins ara sinó al damunt d'una tarima i dempeus. La bruixa, poca broma, fa molta por:

Bruixa negra Shakira Piqué sogres   GTRES
Bruixa negra Shakira Piqué sogres GTRES
Bruja Shakira balcón Telecinco
Bruixa Shakira balcó, Telecinco

El reporter Marc Leirado explicava a Telecinco que la Dra. Bernabeu, que encara té relació amb els empleats de servei de casa de Shakira, els ha suplicat que com a mínim moguin la bruixa i l'enfoquin no a casa seva sinó a Barcelona. I els reporters han gravat vídeos del servei movent la bruixa, pentinant-la, arreglant-li la túnica i tornada a posar dempeus aguantada amb un pal d'escombra o quelcom semblant. Sembla un capítol d'odi veïnal de La que se avecina o Puerto hurraco però és real. Vídeo:

El capítol d'odi veïnal no acaba aquí. Aquest dissabte a la tarda, quan els reporters de diferents mitjans, com el programa Fiesta de Telecinco, connectaven en directe amb la façana de les cases dels pares de Piqué i de Shakira, han pogut escoltar com la colombiana ha engegat uns altaveus descomunals perquè des del carrer i els veïns sentissin a tot volum la cançó BZRP Music Sessions 53, la que tothom coneix amb el seu nom popular "La cançó anti Piqué". Shakira no només impedia la feina dels reporters, és que la seva sogra viu al costat i es veia obligada a escoltar per la finestra que el seu fill és un mediocre, un covard i un merda. Això diu la cançó. A Esplugues deu haver ordenances municipals que prohibeixin posar la música tan alta. Els vídeos amb àudio que han gravat són entre hilarants i preocupants. Pobra Dra. Montserrat Bernabeu:

Casa Shakira música a tot drap, Instagram
Instagram
Instagram
Shakira a tot volum, Telecinco
Shakira a tot volum, Telecinco

A tot drap, Qué mal gusto cridaven a plató de Telecinco, els pares de Piqué no poden fer la migdiada i tota la urbanització de luxe d'Esplugues comptant els dies perquè Shakira toqui el dos a Miami. S'alliberaran dels reporters al carrer i de les excentricitats, bruixes i bafles a tot volum de la gran diva, Shakira. I es clava al cervell "Una loba como yo no está pa tipos como tú, pa tipos como túúúúúúúúuú". I aquesta u es clava al cervell, com l'udol d'una lloba molt emprenyada.