La periodista esportiva de ràdio Marca, Sara Carbonero, ha emocionat a tots amb les precioses paraules que ha dedicat al seu fill Lucas, fruit de la seva relació amb Iker Casillas, de qui es va separar oficialment a mitjans de març, tal com els dos van fer públic a les seves xarxes socials a través d'un comunicat conjunt. Unes paraules que acumulen moltíssims 'm'agrada' i comentaris per part dels seus amics, companys i seguidors, entre ells, Iker Casillas, qui no ha dubtat a comentar la publicació amb un missatge que no ha passat desapercebut per a ningú.

Iker Casillas i Sara Carbonero GTRES

Sara Carbonero i Iker Casillas, GTRES

Des de fa cinc anys, el dia 2 de juny és una data molt especial per la que fos presentadora de Telecinco. Doncs és l'aniversari del seu fill Lucas. Una especial jornada que Carbonero ha compartit amb els seus seguidors a Instagram, amb una preciosa foto del seu fill i un text ple de sentiments. "Un altre aniversari atípic, diferent ciutat, però la mateixa il·lusió. I una vegada més tot et vindrà bé i seràs el nen més feliç del món perquè "tu manes en el teu dia" i ens regalaràs un grapat de somriures, aquest somriure únic i genuí teu", comença escrivint l'experta en esports. "Aquells que tenim la sort de conèixer-te sabem que ets una ànima lliure, un petit salvatge, independent, un "malandro" a qui no li agrada estar en primer pla. Un "personatge" irresistible amb molt regarrot i ironia", afegeix Sara descrivint la personalitat del seu fill. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

"Avui et celebrem a tu, a les teves ocurrències i a la teva revolució i donem gràcies per què ens elegissis. Mentre tu, demanaràs que no et mirem bufar les espelmes perquè el teu desig sigui secret i tornaràs a fer el "ball de la victòria" al ritme de "Cun Cun Prá", et posaràs amb tots unes quantes vegades i repetiràs en bucle que ja no ets un nadó. Feliç aniversari. Gràcies per aquests cinc anys d'explosió d'amor", sentència. Una preciosa felicitació a la que molts han reaccionat. Vanesa Lorenzo, la seva millor amiga Isabel Jiménez, Paula Echevarría o Ariadne Artiles no han dubtat a fer-li arribar els seus millors desitjos. Encara que, per missatge, el d'Iker Casillas. "T'estimem molt", amb l'emoticona d'una cara amb cors als ulls. Fa poques setmanes, Sara, Iker i els seus dos fills, Lucas i Martín, es van reunir, després de mesos sense fer-ho, per celebrar els 40 anys del que fos porter del Reial Madrid, tornaran a repetir la jugada?