Iker Casillas torna a estar a l'ull de l'huracà. Bé, ho ha estat des que es va saber la seva separació amb Sara Carbonero. Tot i que en les últimes hores la cosa s'ha complicat. I molt. La raó és senzilla: la seva presumpta nova millor amiga búlgara, que el programa Sálvame va destapar durant la tarda del dijous 6 de maig. Parlem de Nadia, una explosiva jove de cabell moreno, amant dels cotxes cars, amb qui Casillas hauria estat infidel a Carbonero des de l'any 2019 fins a finals del 2020. Motiu pel qual, el que fos jugador del Reial Madrid s'ha convertit en el principal objectiu dels reporters. Una trobada amb ells que no ha estat gens agradable. Al contrari. Iker ha presumit del seu mal caràcter i ha acabat prenent una dràstica decisió.

iker caselles sara carboner gtres

Iker Casillas i Sara Carbonero, GTRES

iker caselles sara carboner GTRES

Iker Casillas i Sara Carbonero, GTRES

El matí del divendres 7 de maig ha estat molt complicat pel que fos marit de Sara Carbonero. Iker, com de costum, ha portat els seus fills, Lucas i Martín, a l'escola. Però a la seva sortida ha presenciat un moment que no li ha agradat res. Una allau de reporters l'estaven esperant per preguntar-li per la seva nova millor amiga. El de Móstoles, lluint camisa, americana i ocultant el seu rostre sota una mascareta negra, al principi, ha optat per no dir res. Al cap d'uns segons ha parlat. "Què estigui a l'escola us dóna igual no?", ha deixat anar emprenyat. "Pregunteu-me en un altre moment, no a l'escola quan està tota la gent aquí i els pares veient això", ha afegit. "Agafeu-me en un altre lloc, no aquí", ha rematat, molest per ser el centre d'atenció. El moment ha estat aquest:

Una pressió mediàtica per la qual podria prendre una dràstica decisió, especialment pel bé dels seus fills, per protegir-los de tot l'escàndol que hi ha muntat. "Al final deixaré de portar als meus fills a l'escola", ha dit. Una situació de la qual Sara Carbonero, de moment, no s'ha pronunciat. Sí que ho ha fet una íntima amiga seva per al portal Informalia, on ha confessat que la periodista tenia sospites que el seu marit li era infidel amb altres dones. "Si aquesta dona [Nadia] no s'inventa aquesta relació, pot fer mal a Sara i això seria imperdonable", ha afirmat textualment l'amiga de Carbonero. Aquí hi ha tema. I del que crema.