Van fer oficial el seu divorci a mitjans de març i fins fa pocs dies, en motiu del 40 aniversaris del que fos jugador del Reial Madrid, Sara Carbonero i Iker Casillas no s'han tornat a veure. Una celebració a la qual també van anar els seus dos fills, Lucas i Martín, que no ha passat desapercebuda per a ningú. Doncs molts són els que asseguren que la periodista esportiva i el de Móstoles estarien a un pas de la reconciliació. Uns rumors als quals Carbonero ha donat llum, amb el contundent missatge de quatre paraules que ha publicat a les seves xarxes. Quin és?

Iker Casillas amb Sara Carbonero T5

Iker Casillas i Sara Carbonero, Telecinco

La periodista esportiva ha aprofitat el cap de setmana per fer plans amb la seva gran amiga, Isabel Jiménez, periodista de Telecinco. Les dues han gaudit d'un dinar a la capital, marcat per les confidències. Un pla de noies que Carbonero ha immortalitzat amb una fotografia que ha publicat en el seu compte d'Instagram. En ella, Sara apareix reflectida en un gran finestral, mentre llueix roba còmoda al seu pas per una coneguda terrassa de Madrid. "Li vaig dir que em somrigués perquè ja no estaba al precipici, li vaig dir despreocupada: 'Somriu-me, que ja no hi ha risc de caiguda'", escriu. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Una publicació que sentencia amb un clau missatge de quatre paraules, que podria anar dirigit al que fos el seu marit, Iker Casillas. "Ja no estic trencada", afirma. Unes paraules amb què assegura que després de tot l'ocorregut, torna a estar en plena forma. I és que Sara, pel que sembla, ho hauria passat molt malament des que la seva separació es va fer oficial. Especialment per totes les dones que han donat la cara assegurant que, estant amb Carbonero, han tingut una història d'amor amb el que fos porter. Segones parts mai van ser bones?