Va ser a mitjans de març quan Iker Casillas i Sara Carbonero, després de diverses setmanes de rumors, van fer oficial lo seu: divorci després d'onze anys de relació i dos fills en comú, Lucas i Martín. Des d'aleshores, la que fos parella ha estat en boca de tothom per raons diverses, especialment per les suposades infidelitats que el del Reial Madrid hauria comès estant amb la periodista. Uns escàndols als que tant Sara com Iker han intentat ignorar, amb els comentaris i 'm'agrada' que s'han intercanviat a les xarxes socials, demostrant que malgrat no estar junts es continuen portant bé.

iker caselles sara carboner gtres

Iker Casillas i Sara Carbonero, GTRES

El dijous 20 de maig Iker Casillas va fer 40 anys. Una data molt especial per al que fos porter, en la qual va rebre una gran quantitat de missatges per part dels seus amics i companys. Missatges com el que li va fer arribar Sara Carbonero. L'ara periodista de ràdio Marca es va valer del seu compte d'Instagram, on va publicar una fotografia del que fos el seu marit. "Feliç volta al sol. Que les vistes des d'aquest quart pis siguin meravelloses. T'ho mereixes", va escriure juntament amb una emoticona d'estrelles daurades. Parlem d'això.

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Unes paraules de les que tothom es va fer ressò. Encara que, el més fort estava per arribar. La mateixa nit de dijous 20 de maig, Sara Carbonero, Iker Casillas i els seus dos fills, després de dos mesos separats, es van tornar a ajuntar. La primera vegada que es van veure les cares en tot aquest llarg temps. El motiu no va ser cap altre que per celebrar l'aniversari del que fos jugador de futbol. Un moment per al record del que Casillas ha presumit a les seves xarxes. Ho ha fet amb la següent fotografia:

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Perfil d'Instagram d'Iker Casillas

Globus, pastís i vestits amb les seves millors gales. No va faltar de res per festejar que Casillas ha començat una nova dècada en la seva vida. "Algú de veritat em pot confirmar que els 40 d'avui són els 30 de fa anys??", va escriure el de Móstoles a les seves xarxes en motiu del seu aniversari. Una trobada que ha fet saltar totes les alarmes, sobre una possible reconciliació entre la que parella. Uns rumors que els protagonistes, de moment, ni afirmen, ni desmenteixen. On hi va haver foc, queden cendres. O això diuen. Serà veritat?