La cirurgia estètica està a l’ordre del dia entre els famosos, desitjosos de polir imperfeccions per a lluir una imatge sempre perfecta al davant de les càmeres. Són molts els que decideixen posar-se en mans d’un professional perquè els canviïn la cara, els treguin les arrugues o els facin desaparèixer la panxa amb una lipo. Però totes les operacions comporten certs perills. Les de bellesa, també. Per això cal pensar-s’ho molt bé i valorar si val la pena córrer el risc. Si les coses no surten com un voldria, les conseqüències poden ser nefastes. Ho sap prou bé la presentadora de televisió Nagore Robles, que a través d’uns vídeos a Instagram ha narrat la seva traumàtica experiència.

Nagore Robels plorant Cuatro

Mediaset

Ja fa més de cinc anys que la nòvia basca de Sandra Barneda va passar pel quiròfan per una rinoplàstia. La televisiva estava acomplexada amb el seu nas i volia que l'hi retoquessin. Però l’operació va ser un desastre i els complexos que tenia abans de la cirurgia no són res comparat amb les seqüeles que li han quedat de per vida: “Cuando decidí operarme la nariz, la intervención iba a ser muy sencilla, ya que solo me tenían que tocar el cartílago. Pero me desperté con la cara prácticamente negra, la nariz rota y llena de moratones. El cirujano había decidido limarme la nariz y romperme el tabique”. El metge  ho va fer tan malament que li va deixar el nas torçat. Un nyap estètic que ha tingut greus conseqüències sobre la seva salut: “Hay una zona por la que apenas puedo respirar y eso me supone dolor de cabeza y dolor de garganta, además del fallo estético”.

Nagore Robles operacio nas rinoplastia Telecinco

Nagore va anar a Sálvame Deluxe l'any 2014 i va mostrar una foto de les conseqüències de l'operació | Mediaset

Problemes respiratoris crònics, mal de cap continuat i un nas que tampoc no li agrada. L’experiència és un grau i Robles sap del que parla quan adverteix els seus seguidors: “Si tomáis la decisión de operaros, quiero aconsejaros que habléis con más de un médico y que os informéis bien de todo lo que puede pasar porque, una vez que entras en un quirófano, no sabes cómo vas a salir”. És per rumiar-s’ho.