Els famosos viuen una constant guerra amb Instagram, compartint fotografies d'ells nus desafiant les estrictes lleis que imperen a l'esmentada xarxa social. L'última en fer-ho ha estat Nagore Robles. La parella de Sandra Barneda, feliç a la nova casa que s'acaba de reformar en ple centre de Madrid, ha sorprès als seus seguidors amb una fotografia des de la dutxa. Un retrat pujat de to on la de Basauri es mostra sense filtres: despullada i molla.

Nagore Robles, Instagram

Nagore Robles, Instagram

"De vegades em sento nerviosa, bloquejada, cansada, saturada, enfadada, feble, trista, ansiosa... Llavors em faig una dutxa (la platja em queda lluny), amb música o sense, però escoltant-me mentre em repeteixo: Tranquil·la, tot anirà bé", escriu l'assessora de l'amor en el programa de cites de Cuatro, MyHyV. "L'aigua s'emporta tots aquests pensaments i sensacions plens de pes. Us asseguro que a mi, em funciona. Cuida't molt", afegeix la parella de l'escriptora catalana, donant un consell als seus seguidors, més d'un milió, per quan travessin situacions complicades. La foto de Nagore Robles nua a la dutxa és aquesta:

Una publicació que ha generat un gran enrenou a les xarxes. "Guapíssima", "Tot anirà bé" o "M'encanta" són alguns dels comentaris que ha rebut la de Mediaset. Tot i que, per missatge, el que li ha fet arribar la seva parella, Sandra Barneda, en veure-la despulla a la dutxa. "Amén", juntament amb l'emoticona d'un cor vermell, escriu la presentadora de Telecinco. Nagore, per la seva part, ha respost amb tres cares somrient i una altra més amb ulls en forma de cor. Love is in the air, com la sèrie turca que fan a la cadena que les dues treballen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat