Sandra Barneda ha aconseguit que una parella de dones guapes, famoses i lesbianes passi a formar part de l'star system català. El mèrit de la presentadora barcelonina va més enllà de la seva feina a Telecinco i TV3: normalitza la Te de la LGTBI que acostuma a mantenir-se més ocult entre els VIPS. Toñi Moreno no parla de les seves parelles, María Casado de TVE no bada boca de les seves dones, i Barneda desfila per catifes vermelles amb Nagore Robles, que ha decidit celebrar un Sant Valentí sola, entre rumors de crisi:

Nagore Robles, 1,2 milions de followers a instagram, i en sostenidors rentant-se les dents. Esplèndida. La col·laboradora de Telecinco explica: "Conocerme fue un regalo en mi vida. Feliz San... Feliz!. Un missatge poc romàntic pel dia dels Enamorats. Nagore confessa que està enamorada d'ella mateixa. Cap referència a Sandra Barneda que sí que penja una foto juntes dies abans del 14-F pels seus molts menys seguidors, 490 mil:

Sandra Barneda Nagore Robles GTRES

sandra barneda nagore robles GTRES

Barneda i Robles, amor sense límits, GTRES

Sandra Barneda té 45 anys i Nagore Robles n'acaba de fer 38. És més jove, menys esquerpa i té el triple de seguidors a Instagram. Per una vegada, la nòvia és més famosa que la presentadora. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat