Nagore Robles, la parella basca de la presentadora Sandra Barneda, s'ha obert en canal per parlar de la seva nòvia. Ho ha fet en l'espai que Jesús Vázquez, actual presentador de MyHyV, té al portal Mtmad, The Vázquez experience. El mateix li va passar a Toñi Moreno quan presentava el programa de cites a Cuatro, que també tenia el seu propi canal de vídeos a Mtmad. Ara l'andalusa ja no té res.

Nagore Robles, Mtmad

Nagore Robles, Mtmad

"Encara no ens hem casat, m'ho ha de demanar". Aquesta és una de les moltes frases que Nagore Robles ha deixat anar parlant de la seva parella catalana, la presentadora i escriptora Sandra Barneda. L'amor entre elles va sorgir als platós de Telecinco, quan van coincidir en els debats de Supervivientes. Una relació molt forta que al setembre del 2019, després de tres anys juntes, es va acabar. Tot i que a començaments del 2020 es van donar una segona oportunitat. Les coses, ara, semblen anar sobre rodes. Tant que fins i tot es diu que estarien en tràmits molt avançats per convertir-se en mares del seu primer fill en comú.

Nagore Robles, Mtmad

Nagore Robles, Mtmad

Nagore Robles, Mtmad

Nagore Robles, Mtmad

"Ara s'ha donat la volta a la truita. La famosa i la guapa és ella. Sempre ho ha estat, però ara més", afegeix Robles en relació amb la seva nòvia, de qui està molt enamorada. I és que malgrat que al 2019 va viure un dur any sense feina, ara la popularitat de Sandra Barneda s'ha tornat a disparar gràcies al reality La isla de las tentaciones i el llibre Un océano para llegar a ti, finalista del Premi Planeta 2020. "Això d'anar pel carrer i que ens parin no m'havia passat mai, però ara sí", reconeix la de Basauri, qui assegura que està encantada amb la situació. Any nou, vida nova: nadó en camí i plans de casar-se. Què serà el següent?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat