Un dels millors comptes que poden seguir a xarxes és, sense cap mena de dubte, el de l'experta en imatge Patrycia Centeno. La col·laboradora habitual del Tot es mou de TV3 és tota una entesa en looks i imatges, en el que porten i deixen de portar els famosos, però també, en la seva gestualitat o el llenguatge no verbal. Des de polítics a actors, passant per la família reial, Centeno no perd punt de com apareixen a la llum pública diferents persones i no dubta en comentar-ho i fer la seva anàlisis, cosa que també fa, com dèiem, al programa presentat per l'Helena Garcia Melero.

centeno
Patrycia Centeno / TV3

Centeno acostuma a ser molt irònica i sarcàstica amb els seus comentaris. Però hi ha vegades que deixa de banda la diplomàcia i no es mossega la llengua. Com aquest dimecres. I és que hi ha looks, i sobretot, persones, que directament provoquen arcades. Aquest matí, sessió de control al Govern al Congrés dels Diputats. Un dels temes estrella, la presència dels policies i la guàrdia civil durant el referèndum de l'1 d'octubre del 2017 amb els vaixells dibuixats amb Piolins. Discussions entre PSOE i PP, com era d'esperar i compareixença abjecta, una més, dels ultres de Vox. Avui, d'una dona que deixarà el seu escó el proper 2 de juny per centrar-se en la campanya andalusa, Macarena Olona. I què s'ha posat la diputada ultra? Una samarreta amb un Piolín en forma de diable. Centeno l'ha analitzat de manera rotunda: "Segunda camiseta de Olona en la jornada de hoy para despedirse del Congreso: piolín con cuernos y cola. Disimular, ¿pa qué? A por ellos #alertacaspa", recordant una altra imatge que ens ve al cap de fa concretament 41 anys, quieto todo el mundo:

Centeno encara ha estat més explícita amb el primer modelet que ha lluït Olona en la sessió matinal al Congrés. La poca vergonya d'aquest personatge, la supèrbia, la brossa moral, no té límits. I aquest matí s'ha tornat a mostrar reptadora amb una samarreta fastigosa: "Macarena Olona con camiseta de Morante de la Puebla, el torerofacha (considero que es un todo) que le puso el nombre de "Feminista" y "Nigeriano" a 2 toros a los que torturó, mató y cortó una oreja. ASCO #noesculturaesTORTURA #alertacaspa":

El passat agost, a la celebració de la Feria Taurina de Begoña a Gijón vam assistir a una gracieta miserable, una més, relacionada amb el machirulo món dels toreros espanyols. Indecència moral quan li va tocar torejar a Morante de la Puebla, seguidor declarat de Vox, que va donar suport actiu al partit feixista d'Abascal en les eleccions andaluses. I què van perpetrar aquest lamentable personatge, els organitzadors, i tota la gent que va participar en aquella fira taurina de Gijón, maltractament animal a banda? La manera com van batejar els animals que va torejar Morante de la Puebla: 'Feminista' i 'Nigeriano'. Al primer el va matar, i al segon li va tallar una orella. Quina ocurrència. Segur que a ell li va fer molta gràcia. I a Morante de la Puebla. I a Santiago Abascal. I a Macarena Olona, com ha demostrat aquest matí al Congrés. Patrycia Centeno  no és l'única fastiguejada:

Lamentablement, el fàstic més gran no es troba en les samarretes de Macarena Olona sinó en el seu cervell i en el que deixa anar per la boca.