La terminologia dels toros és tan específica que només es pot reproduir com cobreix l'agència pública de notícies Efe la corrida d'aquest cap de setmana: "El diestro Morante de la Puebla lidia al segundo de su lote, durante la corrida de abono de la Feria de Abril celebrada esta tarde en la plaza de toros de la Real Maestranza de Sevilla". Les fotos són les de sempre, sanguinàries, violentes, de mutilació i superioritat de l'home armat sobre l'animal:

morante afronta toro efe

morante orella efe

EFE

Morante de la Puebla, cara coneguda de Vox a casa del qual van pintar "Tiro al nazi", va tenir un gest exòtic. En un moment de la corrida, veient l'animal patir de dolor, es treu un mocador i li asseca les llàgrimes al toro. El vídeo s'ha fet viral, del virus de l'odi:

toro mocador

morante de la puebla efe

EFE

El millor és que l'autor del tuit inicial que penja el vídeo és aficionat al toreig i ho fa com un pretès homenatge al torero, per fer creure que empatitza amb l'animal. Li ha sortit a l'inrevés i a xarxes es vomita "puto asco, sádico, asesino, satánico, miserable". Vol fer passar bou per bèstia grossa, i de bèstia grossa al vídeo només n'hi ha una.