La cantant catalana Rosalia no només causa sensació amb les seves composicions musicals, més ara amb el seu disc acabat d'estrenar, Motomami, sinó també amb tota la roba que es posa. Uns modelets molt cridaners i impossibles amb què no tothom s'atreveix. Ella sí. Per adonar-se d'això només cal entrar en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 19 milions de seguidors, i veure l'ajustadíssim vestit vermell que s'ha posat en les últimes hores, al seu pas per Nova York, on es troba actualment. Un vestit llarg, molt ajustat al seu cos i amb plomes a la zona de les mans que Rosalia s'ha posat per gaudir d'un sopar romàntic juntament amb la seva parella, el cantant de Puerto Rico, Rauw Alejandro. Un vestit que ha causat sensació a les seves xarxes socials, pel que la cantant catalana ha pagat al voltant de 330 euros. Les imatges de Rosalia Vila per la gran poma amb un cridaner vestit vermell que només ella pot portar, les mostrem a continuació.

rosalia menja maduixa instagram

Rosalia Vila / INSTAGRAM

"Junts x la noche puests pal derroche". Aquest és el comentari que la cantant de Saoko ha escrit en el seu compte d'Instagram en les últimes hores. Una publicació en la qual Rosalia adjunta fins a set fotografies. En quatre d'elles la de Sant Esteve Sesrovires apareix prodigant sensualitat amb un impossible i ajustat vestit color vermell passió. Una creació de la firma Fanci, original del Vietnam, que està enamorant a moltes de les grans estrelles del moment com les artistes Doja Cat o Kali Uchis entre d'altres. Un model atrevit, alhora que cridaner, que de ben segur ha fet les delícies de la seva parella, el cantant Rauw Alejando, que actualment es troba de gira en motiu del seu últim treball musical. Un vestit vermell, un dels colors preferits de Rosalia, a més del negre, que la cantant catalana remata amb el cabell recollit en un monyo efecte mal fet i una bossa, també vermella, molt petita i en forma de cor, de la dissenyadora britànica Vivienne Westwood. En relació al calçat, la de Malamente s'ha decantat per unes botes, també vermelles, del dissenyador de moda nord-americà Rick Owens. Estem parlant d'això.

Un sopar romàntic a Nova York entre Rosalia i Rauw Alejandro que els dos van acabar de la manera més dolça possible, menjant un deliciós plat de maduixes banyades amb xocolata i empolvorades amb sucre llustre, tal com es pot veure en una de les estampes que la catalana ha publicat a les seves xarxes socials. "M'encanta el teu vestit", "Ets una Motomami", "Saoko papi Saoko", "Què bé et queda el vermell", "Ets la més guapa de totes" o "Reina". Aquests són alguns dels moltíssims comentaris, més de 3.000, que els seus seguidors li han fet arribar en les últimes hores. Un impactant estilisme en vermell que s'afegeix al que fa uns mesos, a finals de desembre, va lluir també al seu pas per Nova York. En aquell temps Rosalia va apostar per deixar a tots amb la boca oberta combinant una samarreta blanca bàsica de màniga curta, amb el cabell recollit en una cua i unes botes de taló color rosa xiclet, tapades per davant, descobertes per darrere i decorades amb una espècie de volants color blanc. Unes sabates de la caríssima i exclusiva firma italiana GCDS. Parlem d'això:

Publicació amb una samarreta bàsica de color blanc i unes botes color rosa xiclet que suma més d'un milió i mig de 'm'agrada'. Tot un escàndol. Això només ho pot fer Rosalia.