Va ser el passat 18 de març quan la cantant catalana Rosalia Vila, després de tres anys de dura feina, va llançar al mercat el seu esperat tercer àlbum d'estudi, Motomami. Un treball que ha causat molta sensació, situant-se ràpidament en la primera posició a les plataformes digitals. Però, no a tothom li ha agradat l'últim disc de Rosalia. Motiu pel qual no han dubtat a criticar-la. Unes crítiques que Rosalia, amb els anys que porta en el món de la música, ha demostrat que no l'afecten. Prova d'això un dels últims missatges que ha publicat en el seu compte d'Instagram, el d''holamotomami', on acumula més de 333.000 seguidors. Una publicació que no ha passat desapercebuda per a ningú, que la catalana ha publicat durant la nit de diumenge 27 de març i que supera la barrera dels 77.000 'm'agrada'.

rosalia antena 3

Rosalia / ANTENA 3

Un dels últims en criticar públicament la cantant Rosalia ha estat el presentador Ramón García. Ho va fer a través del programa que presenta a la cadena autonòmica Castella-La Mancha Media. El que fos presentador del mític programa Grand Prix del verano, en rigorós directe, va afirmar que l'últim disc de la cantant li sembla "una merda". Dues paraules de les quals ràpidament molts mitjans de comunicació se'n van fer ressò. Tot i que Ramón García no ha estat l'únic en criticar Rosalia. Igual com ell, moltes altres persones, ja sigui en públic o en privat, també ho han fet. Motiu pel qual Rosalia no ha dubtat a enviar-los un missatge. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram amb una explosiva foto en la qual apareix al natural, amb el cos pintat de vermell brillant, la cara també i lluint una perruca també vermella. Una fotografia que per evitar la censura a Instagram, Rosalia acompanya amb dues creus de color vermell que col·loca estratègicament a sobre de la imatge. Estem parlant d'això.

rosalia natural color vermell

Rosalia Vila / INSTAGRAM

"Dia 10 després de Motomami. Crec que la gent ha entès els temes millor ara que han sentit el disc sencer i això em fa molt feliç". Així comença la publicació de la cantant catalana a les seves xarxes socials. Un escrit en el qual també envia unes paraules als seus haters, és a dir, aquella gent que està en contra seu i que constantment es dedica a criticar-la, faci el que faci. "Els meus haters treballen, però jo treballo més. Continuo convençuda de cada nota i de cada paraula que hi ha en el disc. No en canviaria ni una". Es pot dir més alt però no més clar. Els comentaris a la publicació, més de 1.200, no s'han fet esperar. Entre altres coses es poden llegir missatges com els següents: "Així es parla", "Una motomami sempre calla totes les boques", "Els teus haters no tenen cultura musical", "Ets la millor", "Ben dit" o "És un disc increïble".