OT va tornar amb força el 2017 amb noves edicions, tanmateix la pandèmia va provocar que s'anul·lés el concurs perquè no podia dur-se a terme, tampoc no van acompanyar les audiències. Només de la primera edició, on Amaia es va proclamar guanyadora. Allà destaca un concursant, Cepeda, qui no va guanyar però els ho va posar molt difícil als seus companys. El jove va ser nominat gairebé totes les setmanes, però el públic sempre el salvava i va arribar gairebé a la recta final del programa.

Cepeda va ser un dels concursants més polèmics i aquest caràcter que el caracteritza no ha canviat. Aquesta setmana s'ha posat en el focus mediàtic després de les seves últimes paraules on ha estat molt crític amb Rosalía.

Cepeda

Cepeda / XARXES

Tots sabíem que el nou treball de Rosalía anava a generar polèmica, i és que la portada del disc on apareixia com Déu la va portar al món amb un casc de moto al cap ja parlava per si sola, ha fet un gir de 180 graus al seu estil i novament s'ha emportat l'aplaudiment de la crítica. A més, ha estat un èxit en vendes i descàrregues. Però no es pot agradar a tots i Cepeda no ha dubtat a criticar l'artista del moment, atenint-se a les conseqüències.

La frase més controvertida de la polèmica 'Hentai'

Concretament, Cepeda ha criticat la cançó 'Hentai' del seu tercer treball discogràfic, 'Motomami'. És sens dubte el més polèmic per la seva lletra, però acumula més de 6 milions de reproduccions en plataformes com Youtube. La lletra d''Hentai' no té tabús, parla literalment de sexe. Però, a més, hi ha una frase que també ha causat divisions a les xarxes socials: "Sempre em posa per davant d'aquesta p***".

Cepeda va criticar sense anar més lluny aquesta frase. "Independentment de la música, dir punyetera a una dona en una cançó, doncs què vols que et digui. Ala, tireu-me pedres", va escriure el cantant. Poc després va esborrar el tuit i és que l'artista es va convertir en el blanc de les crítiques en tan sols uns segons. Li han criticat per no opinar igual de les lletres d'alguns dels seus amics, com per exemple Pol Granch.

Com dada curiosa, després de criticar Rosalía, tan sols deu minuts després promocionava la seva nova gira. Màrqueting?

De tota manera també hi ha alguns usuaris que han donat suport al cantant. "Cepeda ha dit avui una veritat que si la diu un altre o una altra aplaudiu, però com la diu ell li piqueu", apuntava una internauta.