La cantant catalana Rosalia està vivint uns dies de molta intensitat. El motiu no és cap altre que el recent llançament del seu tercer àlbum d'estudi, Motomami, després de tres anys sense publicar res de res. Un disc que ha generat tota mena d'opinions, dividint aquells que consideren que és una obra mestra i els que asseguren que no els agrada gens. Entre ells, Ramón García, presentador de televisió, que recentment s'ha referit al disc de la cantant catalana com "una merda". Un disc que la cantant, abans de publicar a les plataformes digitals i al mercat, s'ha encarregat d'enviar de manera personalitzada, amb dedicatòries i fotos seves amb poca roba, als seus més pròxims. Entre les persones que Rosalia ha sorprès amb el seu disc destaca l'empresària, model i socialité Kylie Jenner, gran amiga seva del famós clan de les Kardashians, amb qui manté una estreta relació i a la que va conèixer al principi de començar a viure a Los Angeles, als Estats Units, per motius de feina.

Rosalia Kylie Jenner 0 @Kyliejenner

Rosalia i Kylie Jenner / INSTAGRAM

Rosalia, com a bona amiga dels seus amics, a més d'enviar el disc a les persones que ella ha considerat, també ha agafat un paper i un bolígraf i a mà ha escrit una carta personalitzada a cada un d'ells. Una carta que Kylie Jenner, molt emocionada pel nou treball de la seva amiga, ha compartit a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet en les seves històries. Una publicació que no ha passat desapercebuda per a ningú i amb què es demostra la bona relació que existeix entre les dues. Una publicació que també serveix per veure com és la lletra de la cantant catalana Rosalía, i com es defensa amb l'anglès. I és que una cosa és parlar-lo i l'altra és escriure'l. "T'estimo Rosalia". Aquest és el missatge que Jenner escriu en la imatge, després de rebre un paquet amb diversos regals de la cantant i la nota de la seva amiga. Un missatge que remata amb dues emoticones blanques en forma de cor. La cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires, per la seva part, ha escrit el següent. Adjuntem una imatge que ho demostra:

carta rosalia kylie jenner

Carta de Rosalia a Kylie Jenner / INSTAGRAM

Tal com es pot veure en la imatge, la carta escrita per la de Catalunya comença amb un "Hola bebé". Tot seguit, en anglès, Rosalia dona les gràcies a la seva bona amiga per escoltar les seves cançons abans que ningú. També li dona les gràcies per aguantar-la durant tot el temps que ha durat el procés de composició, que han estat ni més ni menys que tres anys, que es diu aviat. Una carta que Rosalia acaba dient: "Gràcies per fer-me sentir que ha valgut la pena acabar aquest fotut àlbum". Una curta carta escrita a mà, però intensa, directa i molt emotiva, que la de Malamente remata en castellà dient: "T'estimo". Tot això juntament amb un cor dibuixat amb un bolígraf blau i la seva firma. Una amistat entre Rosalia i Kylie Jenner de la qual molt es parla i genera un gran interès. Tant se'n parla que fins i tot al seu dia es va arribar a dir que les dues podien ser parella i mantenir una relació en secret. I és que les quedades entre elles han estat una constant, ja sigui per dinar, prendre alguna cosa a mitja tarda o sopar. Una amistat que també ha viscut moments de crisi, com quan Kylie Jenner va deixar de seguir a Instagram la seva amiga Rosalia. Sigui com fos, el cert és que les coses entre elles tornen a estar genial. Prova d'això, la carta i regals que Rosalia ha enviant a la benjamina del clan de les Kardashans en motiu del seu tercer àlbum d'estudi. S'estimen i és l'important. Best Friends Forever.