La catalana Rosalia no només sent predilecció pel món de la música, que l'apassiona des que és una nena, sinó també pel meravellós món de la gastronomia. Doncs en més d'una ocasió la de Sant Esteve Sesrovires s'ha deixat veure a les seves xarxes socials gaudint com només ella sap del menjar, ja sigui a casa o bé a restaurants de luxe a l'abast de poques persones. I és que la catalana és una apassionada del bon menjar i no se n'amaga.

Una passió pel menjar que ha portat Rosalia a visitar el seu restaurant preferit del món. Restaurant que no és a Barcelona, ni tampoc als Estats Units on passa molt temps per temes de feina. El restaurant en qüestió es troba a Madrid. Revelem quin és, a continuació.

rosalia.vt 257156931 296309199018386 402124545030555807 n

Rosalia en una foto del seu compte d'Instagram

"El meu restaurant preferit del món". Aquest és el missatge que la catalana, en lletres majúscules color blanc, ha escrit en un dels vídeos que ha compartit en les seves històries d'Instagram en els que apareix al seu pas per l'esmentat local posant-se les botes sense parar de menjar. A Twitter ha escrit: "Vaig plorar del bo que estava. El meu xef preferit del món sencer". Òbviament la paraula 'plorar' és un expressió, no és que Rosalia arribés al restaurant i es posés a plorar cada vegada que els cambrers li portaven un plat i ella es posava menjar a la boca.

El restaurant en qüestió del que estem parlant, que porta de cap a la catalana, no és cap altre que el del xef David Muñoz, DiverXo. Restaurant d'alta cuina internacional, de tres estrelles Michelin, que a partir de gener passarà a ser el més car d'Espanya i que es troba ubicat en ple centre de Madrid a l'hotel NH Eurobuilding. Fotos de Rosalia menjant al restaurant:

rosalia diverxo 1

Rosalia / INSTAGRAM

rosalia diverxo 2

Rosalia / INSTAGRAM

rosalia diverxo 3

Rosalia / INSTAGRAM

rosalia diverxo 4

Rosalia / INSTAGRAM

Una visita de la catalana al restaurant del marit de Cristina Pedroche on s'ha deixat, aproximadament, uns 250 euros que és el preu que costa el menú degustació per provar les creacions més sorprenents del xef. Un menú que de cares a gener del 2022 pujarà de preu i costarà la barbaritat de 365 euros, és a dir, 115 euros més car.

Una visita de Rosalia al restaurant DiverXo que ha fet molta il·lusió a Cristina Pedroche. Prova d'això, el missatge que la de Zapeando ha fet arribar a la catalana a través de les xarxes socials. "La més guapa i també a més goxa", ha escrit la col·laboradora de televisió i presentadora juntament amb dos cors vermells i dues cares amb llàgrimes als ulls en senyal de riure. Parlem d'això:

cristina pedroche rosalia goxo

Cristina Pedroche / INSTGRAM

Va anar Rosalía sola al restaurant de David Muñoz? O ho va fer en companyia d'algú especial, com pot ser el seu nòvio Rauw Alejandro? De ser així, estarien provant possibles plats per al dia que decideixin casar-se? Tot pot ser perquè Rosalia mai deixa de sorprendre.