Rosalía, a més de ser una de les cantants espanyoles més famoses a nivell mundial, llueix un estil original i sempre en tendència. Els seus fans no li perden detall i fan l'impossible per imitar els seus looks, encara que moltes vegades aquesta tasca es complica a causa de l'alt cost de les seves exclusives peces. Per aquest motiu, Inditex ha vingut a "salvar" els seguidors de la catalana, ja que amb tan sols 59.99 euros poden imitar un dels seus looks més icònics.

Fa més de dos anys, La Rosalía va sorprendre tots els seus seguidors en pujar una sèrie de fotografies al seu compte d'Instagram, on se li pot veure lluint uns al·lucinants abrics amb un tall similar al d'una gavardina. La cantant va decidir modelar l'exquisida peça en tres colors: rosa, blanc i taronja. Aquest exclusiu model d'abric està firmat per la casa de moda danesa 'Saks Potts', i té un preu de 1.300 euros.

Publicació d'Instagram de Rosalía (@rosalia.vt)

Encara que l'espera va ser llarga, ja es pot adquirir a Bershka la versió low cost del famós abric Foxy Gloss Neon que va utilitzar Rosalía. Es pot trobar en la pàgina web com a "Abric efecte pell amb pèl". L'abric de Bershka és realment semblant al de la casa danesa, amb la diferència que no està confeccionat en colors neó, però es pot aconseguir en botiga en to negre i maragda. L'abric està realitzat a pell sintètica, mànigues llargues, botons de carei i un cinturó amb una gran sivella quadrada per emmarcar la silueta. El punt focal de l'abric són les mànigues i el coll cobert de pèl, també de material sintètic.

Una altra diferència important entre ambdós models és el material amb què està fet, ja que el de 'Saks Potts' està realitzat amb pell autèntica animal. Aquest detall va causar molt enrenou i la cantant va ser víctima de gran quantitat de crítiques per l'ús de la pell de guineu a la seva roba hivernal. Encara que el moviment 'cruelty free' (no al maltractament animal) es troba cada vegada més en auge, i gran quantitat de cases de moda s'han sumat a la moda "vegana", el cert és que la marca danesa ha defensat l'ús de la pell animal com un "material ecològic, biodegradable, reciclable i de llarga vida útil". Encara que la firma estigui en contra de la 'fast fashion' (moda ràpida) i confeccionen peces d'alta durabilitat, no han pogut convèncer del tot els seus detractors, encara que sí que han especificat que només utilitzen pells de granges a Dinamarca i compleixen tots els requeriments WelFur (avaluació del benestar animal basat en investigacions científiques).

Publicació d'Instagram de Jessica Goicoechea (@goicoechea)

L'abric original l'han portat les famoses germanes Jenner, Kendall i Kylie. A més, també el va utilitzar la model Stassie Karanikolaou. Tanmateix, la versió low cost de Bershka també ha estat portat per una famosa influencera espanyola, Jessica Goicoechea, qui l'ha lluït recentment al seu compte d'Instagram, titulant la publicació com "Grinch is my animal print", amb referència al color verd de l'abric i el del famós personatge antinadalenc, El Grinch.