La cantant catalana Rosalia Vila mai deixa de sorprendre amb tot el que publica a les seves xarxes socials. Fa uns dies va compartir en el seu compte d'Instagram unes fotos seves amb un vestit negre curt, un casc de moto i presumint de les seves mans al natural sense les ungles llargues, impossibles i artificials que sempre llueix. Un petit gran detall que va cridar l'atenció de molts.

Doncs bé, la de Malamente, en les últimes hores, ha tornat a atreure totes les mirades amb el vídeo de pocs segons de durada que ha compartit en les seves històries d'Instagram, on acumula gairebé 18 milions de seguidors. Un vídeo que Rosalía ha gravat a bord d'un avió, dirigint-se a la seva nova destinació, en el que llueix irreconeixible. Foto de la cantant molt guapa amb un vestit groc:

rosalia groc gtres

Rosalía / GTRES

Els viatges amb avió, especialment els de moltes hores, es poden arribar a fer llargs i molt pesats. Motiu pel qual distreure's és fonamental perquè les hores no passin lentes i es facin eternes. Una cosa que bé sap Rosalia. I precisament això és el que la catalana ha fet. La de Sant Esteve Sesrovires, com molta gent jove, és una gran addicta als vídeos d'Instagram. En especial a tots els filtres que es poden utilitzar a la plataforma. Doncs l'aplicació ofereix un repertori de filtres del més extens i per a tots els gustos.

Filtres que embelleixen la cara, altres que la deformen, altres que canvien la veu i així un llarg etcètera. Encara que, de tots els filtres que es poden utilitzar, a Rosalia li ha cridat l'atenció un en especial. Un filtre en el qual apareix amb la cara com si algú se l'hagués pintat molt malament amb un retolador color verd i amb els ulls maquillats color morat i els llavis pintats color rosa. Parlem d'això:

rosalia cara pintada 1

Rosalia en el seu compte d'Instagram

rosalia cara pintada 2

Rosalia en el seu compte d'Instagram

Un vídeo en el que Rosalia, amb el cabell recollit amb dues afavoridores trenes, la mascareta negra baixada per poder fer el vídeo i una còmoda dessuadora també negra, el seu color favorit, apareix amb els seus auriculars blancs sense fil escoltant música rock. Concretament el tema I wanna be me de la banda punk formada a Londres el 1975, Sex Pistols. Un vídeo en el qual la catalana lluu irreconeixible, on ensenya com mata les hores en els seus llargs viatges amb avió.

I és que Rosalía, per feina, no para de viatjar d'un costat a l'altre de manera constant. És el que té ser una súper estrella de la música a nivell mundial. Un dia s'aixeca en un lloc i l'endemà està en un altre. Motiu pel qual és molt difícil seguir-li la pista. Encara que, per molt viatge amb avió que faci, Rosalia sempre té temps per a la seva família i el seu nòvio, el cantant de Puerto Rico, Rauw Alejandro, amb qui fa poc ha estat passant uns dies a Barcelona . Una relació que després de molts mesos de rumors i especulacions es va fer oficial el setembre passat coincidint amb el 28 aniversari de la cantant.