Palma va viure una nit apoteòsica durant la gal·la de lliurament dels 'Los 40 Music Awards'. Sí, no són els Grammy o els MTV, però el ressò del que va passar al Palau de Congressos de la capital de les Illes Balears està donant la volta al món. No es va dur cap premi, però no li calia: Rosalia va ser una de les estrelles indiscutibles de l'esdeveniment. Arribava amb un nou disc i tema sota el braç, 'La Fama', i molt ben acompanyada: hi era el seu nòvio, el cantant de Puerto Rico Rauw Alejandro, nominat a la categoria de Millor Artista de la Categoria Internacional Llatina. La cosa prometia, i no va decebre. 

La parella de moda demostra sintonia i enamorament indiscutible a cada pas. Les imatges de la nit no deixen cap mena de dubte al respecte. L'expressió de tots dos al cotxe arribant a l'indret és un exemple claríssim, i la seva entrada triomfal a la catifa vermella més encara. Tothom els seguia amb la mirada, els fotògrafs els retrataven sense descans. Ella amb un vestit espectacular blau cel ple de transparències, ell amb un 'look' de malote, ulleres de sol, americana, pantalons amples i unes quantes cadenes. Impossible passar desapercebuts, vaja.

Rosalia y Rauw Alejandro coche @rosalia.vt

Rosalia i Rauw Alejandro, pura felicitat / @rosalia.vt

Rosalia y Rauw Alejandro alfombra roja GTRES

Rosalia i Rauw Alejandro a la catifa vermella dels 'Los 40 Music Awards' a Palma / GTRES

L'espectacle va anar avançant lentament fins que vam arribar al moment culminant de la nit. L'instant del que tothom, absolutament tothom, en parla des que van veure una escena inesborrable. La Rosalia era l'encarregada d'atorgar el guardó en el que en Rauw estava nominat. I ho feia amb un company de primeríssima línia, l'streamer que coneixen arreu del món: Ibai Llanos. En arribar el moment la catalana estava nerviosa. L'Alejandro, que s'ho mirava des d'una de les taules amb una ampolla de Bourbon, també. Fins i tot Llanos tenia un 'nosequè' dins l'estómac, perquè s'ensumava que viurien un momentàs. I així va ser: la Rosalia gairebé no podia ni dir el nom complet del guardonat. Amb un fil de veu cridava "Raúl!", i esclatava la festa. 

Rosalia y Ibai premios Los 40

Rosalia i Ibai Llanos, una parella galàctica sobre l'escenari / @los40

Rauw Alejandro premio Los 40

Rauw Alejandro esperava el seu moment amb una ampolla de Bourbon / @los40

Alejandro reia entusiasmat mentre es dirigia a l'escenari. El primer en saludar, Ibai Llanos, que li corresponia amb un altre somriure. Ara bé, el seu gest va variar a la velocitat del llamp quan la parella sentimental es fonia en un petó que despertava una cridòria sensacional al Palau de Congressos i, segurament, a casa de tots aquells que seguien la gal·la per les xarxes socials. La retransmissió oficial de la cadena musical no va captar els millors detalls del moment, però on no hi arribaven les càmeres de tv hi havia centenars de telèfons mòbils enregistrant l'escena. I el que vam veure és fantasia pura. La xarxa ha embogit amb el petó i la situació de l'Ibai, la 'carabina' més descol·locada del planeta. Hi ha festival de mems.

Ibai Llanos en beso Rosalia y Rauw Alejandro @ibaillanos

El petó de la Rosalia i Rauw Alejandro amb Ibai fent de 'carabina' / @ibaillanos

L'ESCENA VISTA DES D'UN ALTRE ANGLE, AMB LA GANYOTA DE L'IBAI:

Ibai antes beso Rosalia y Rauw Alejandro @RosaliaInfoMedia

Ibai después beso Rosalia y Rauw Alejandro @RosaliaInfoMedia

L'abans i el després del petó, i la cara d'Ibai Llanos / Twitter

ÈXTASI A LES XARXES:

Tres grans sobre un escenari només ens podien oferir un espectacle de cinc estrelles. Ho recordarem durant molts anys.