La Rosalia viu un dels moments més dolços de la seva vida. Sí, pot semblar una frase feta, però és així. Ja era una gran estrella internacional de la música seguida i adorada per fans d'arreu del món, posseïdora d'una imatge que l'ha convertida en un imant per a les marques, una icona pop com poques. Ho té tot, a banda de la qualitat que la fa més estimable de totes: és real. Serà una diva, però amb sang a les venes, amb inquietuds per la seva gent, la seva terra i la seva cultura, amb espontaneïtat i sentiment. Qualsevol altra estrella hagués acabat sucumbint a la fama i als fums d'ésser especial. Però malgrat encadenar èxit rere èxit, la veiem i la percebem tan fresca i genuïna com el primer dia. 

A més a més, el seu somriure habitual té alguna cosa especial. Potser són les papallones de l'amor les que la fan brillar encara més. La relació amb el cantant Rauw Alejandro, una altra estrella planetària, va a les mil meravelles​. I ja se sap que, quan hi ha amor, hi ha alegria. Evidentment es pot brillar sense tenir-lo ni experimentar-lo, però quan hi és, es nota. 

rosalia beso rauw alejandro

Rosalia i Rauw Alejandro besant-se / TikTok

Ara bé, hi ha una gran notícia sobre la Rosalia que ha fet saltar d'entusiasme als seus milions de seguidors repartits per tot el planeta. De Barcelona a Miami, de Mèxic al Japó, per tot el globus terraqüi. L'artista anuncia finalment el que més esperen els seus fidels: té el seu tercer disc a punt de caramel. I d'aquí a dos dies, l'11 de novembre, sortirà el primer single. Una bomba que es diu 'La Fama' i que interpreta juntament amb l'estrella més rutilant dels cantants, el canadenc The Weeknd. No són pas desconeguts: l'estiu de 2020 van petar-ho molt fort en una col·laboració espectacular, reinterpretant el tema 'Blinding Lights' que es balla a tot el món. Aquesta cançó:

Doncs bé, ara és ell qui li torna la pilota i participa del nou treballa de la de Sant Esteve Sesrovires. L'avançament del videoclip és espectacular, amb la Rosalia a dalt d'un escenari amb un vestit molt lluent i el canadenc a primera fila d'una mena de cabaret, fent-li la rèplica a ritme de bachata: "Es mala amante la fama, no va a quererte de verdad". Però per a espectacular, la promoció del tema: anuncis personalitzats a tot el món, també al Metro de Barcelona. Les flames presagien un èxit incontestable. 

Rosalia y The Weeknd Fama Metro Barcelona Youtube

Rosalia y The Weeknd Fama México Youtube

Rosalia y The Weeknd Fama Miami Youtube

Anuncis del nou treball de Rosalia al Metro de Barcelona i d'altres ciutats del món / @rosalia.vt

La Rosalia és imparable. La fama és un joc per a ella, se l'ha passada en diverses ocasions. I les que resten.