La cantant Rosalía va decidir donar-li un respir a les seves ungles i les lluu al natural en les fotografies publicades recentment a les seves xarxes socials, on s'observa un canvi d'imatge a les seves mans i mostra les seves ungles sense l'acrílic que l'ha acompanyat sempre i que s'ha convertit gairebé en una marca per a l'artista.

Rosalia sense les seves habituals ungles acríliques

Rosalia sense les seves habituals ungles acríliques

La intèrpret de 'La Fama' sempre mostra les seves ungles llargues, perfectament pintades, afilades, acolorides i les ha convertit en part de la seva marca personal i de la seva identitat. Els seus seguidors estan acostumats a veure-la amb les seves escandaloses 'grapes' sobre els escenaris.

Les ungles s'han convertit en una característica especial de Rosalía, que va saltar a la fama mundial el novembre de 2018 amb el tema 'El Mal Querer', per això ara els seus seguidors es van sorprendre en trobar les imatges recents de la cantant catalana a les seves xarxes socials, sense manicura.

Rosalía va estar a Mèxic fa poques setmanes on va passar uns dies de vacances al costat del seu xicot Rauw Alejandro, la seva germana Pilar i la seva amiga Cayetana Smith. L'artista va visitar Illes Marietas, un parc natural format a la costa mexicana, on ha posat en piscines i a la platja, deixant-se veure sense les seves llargues ungles.

Rosalía a Mèxic

Rosalía a Mèxic

Feia gairebé dos anys que l'artista no visitava el país asteca i va aprofitar també per passejar per Ciutat de Mèxic i provar el menjar mexicà en el Pujol, del reconegut xef mexicà Enrique Olvera, un dels 10 restaurants més famosos del món. En les seves històries d'Instagram Rosalía va publicar el sopar del Pujol on s'observava clarament sense les seves ungles acríliques de costum.

Després apareix en una foto de diumenge menjant tortitas en un parc, on s'observa sense la seva manicura de rigor, i a l'última foto del seu Instagram s'observa de passeig a Mallorca, amb un elegant vestit blau però amb ungles curtes. Per l'aspecte que presenten, fins i tot semblés que la mateixa cantant es va treure la manicura, sense anar a l'especialista que té les eines i productes per retirar l'acrílic sense danyar l'ungla.

El maig de l'any passat la catalana també va aparèixer en diverses fotografies sense les seves particulars ungles llargues, pel que sembla va ser un descans temporal perquè després va tornar a utilitzar la manicura que la caracteritza.

 

 

Rosalía ha dit que inverteix moltes hores i diners en la cura de la seva manicura. Tant que el seu manicur de capçalera a Barcelona va revelar el 2019 que ha arribat a tardar fins a sis hores a fer-li les ungles a la cantant. La japonesa Mei Kawajiri, és una de les manicures de l'artista, ella és experta en nail art molt elaborat i en charms amb ungles acríliques i postisses. Els seus dissenys destaquen perquè incorpora personatges de còmic i objectes elaborats sobre les ungles, tal com li agrada a la cantant catalana.

Les ungles de Rosalía han estat tema de la xafarderia i de diverses bromes. En una entrevista per a Vanity Fair li van preguntar quina era la situació més incòmoda que havia viscut amb elles. "Em resulta dificilíssim treure la targeta de crèdit del caixer, una vegada fins i tot vaig haver de demanar ajuda!", va contestar la cantant.