Una de les famílies més tràgiques d'Espanya és la de la difunta Rocío Jurado. La más grande va morir de càncer de pàncrees i rere seu va deixar només drama. El seu vidu, Ortega Cano, va matar una persona conduint borratxo i va acabar a la presó per homicidi. El seu fill adoptat, José Fernando, ha acabat també condemnat i a la presó després de passar per una clínica de desintoxicació de la cocaïna. La seva filla biològica Rocío Carrasco, coneguda com Rociíto, viu amargada sense veure els dos fills que va tenir amb l'exguàrdia civil Antonio David Flores. El noi pateix una minusvalidesa i la noia, Rocío Flores Carrasco, mai ha volgut saber res de sa mare i ara se sap per què.

fills rociito gtres

GTRES

El programa Viva la vida de Telecinco ha resolt el dubte que cap periodista del cor ha gosat fer públic: com pot ser que una mare no vegi la seva filla, la mantingui allunyada i ni l'anomeni. El segon casament de Rociíto va ser una farsa pagada per la revista Hola en què la felicitat dels nuvis era impostada: cap dels dos fills de la núvia no van ser-hi. El pare, Antonio David, va revelar que la seva ex no els va convidar al casament. Tant poc perdó, tanta animadversió a dues criatures que has portat dins el ventre. Com s'explica? Aquest és el vídeo d'Isabel Rábago donant explicacions:

Hi va haver un greu enfrontament mare-filla que va acabar als jutjats del penal. La petita Rocío Flores, que ja té 22 anys, i la seva mare Rociíto van arribar a les mans. Crida la periodista Isabel Rábago al plató de Telecinco: "En el auto lo pone, y las sentencias son públicas y la gente ya está hasta las narices que no contemos lo que pasa". Aplaudiments al plató. Per fi. Algú que s'ha llegit la sentència de l'enfrontament mare-filla i sap què diu: "Hay una condena contra la hija, Rocío Flores, que impide que madre e hija estén juntas". En Dret penal això es diu ordre d'allunyament i si un jutge va condemnar una filla a no apropar-se a la seva mare a menys d'una determinada distància és perquè hi va haver una agressió física de la filla a la mare. Són faves comptades.

rocio carrasco plora GTRES

GTRES

Les 3 rocíos separades. La neta en braços de l'àvia i la filla al cotxe fúnebre. Rociíto plorava així desconsolada el dia que va enterrar la seva mare, la más grande, la Jurado. Intuïa el que li venia al damunt.