Ha costat 8 anys que se sàpiga la veritat: per què la filla biològica de Rocío Jurado, Rociíto, no es parla amb la seva filla Rocío Flores.  En Blau ja va publicar fa un any que hi havia una sentència per maltractament que obligava la filla a no apropar-se a la seva mare. Una ordre d'allunyament que feia pensar en una sola cosa: violència domèstica. Precisament el dia que la neta de Rocío Jurado entra a un reality de Telecinco, Supervivientes, es publica la sentència del jutge de menors que declara provat què va passar en aquella casa durant l'incident.

rocio flores supervivientes T5

Telecinco

El digital Vanitatis ha obtingut els papers del jutge i a l'apartat Hechos probados hi diu:"“Sobre las 8:00 h del día 27 de julio de 2012, encontrándose la menor en el domicilio familiar junto a su madre, inició una disputa en el transcurso de la cual la menor le propinó varios golpes a su madre, llegando incluso a tirarla al suelo, para posteriormente seguir golpeándola, dándole varias patadas. Como consecuencia de los hechos, Rocío Carrasco sufrió policontusiones”. La nena quan tenia 15 anys va pegar la seva mare.

rocio carrasco plora GTRES

GTRES

Mare i filla van declara al jutge que l'origen de la baralla és una nectarina. Per una peça de fruita de l'esmorzar "Rocío Carrasco acaba en el suelo por dos veces. Aturdida. La primera vez cae sobre el suelo de la cocina. La segunda, intentando impedir la huida de su hija, en el pasillo que da entrada a la casa". La nena de 15 anys escapa i li demana al xofer que la porti a la caserna de la Guàrdia Civil per denunciar la seva mare per maltractaments.

fills rociito gtres

GTRES

Tot això va succeir a la llar familiar amb Fidel Albiac, segon marit de Rociíto, i el seu altre fill petit dormint. Maltractament, físic o psicològic en dos  processos diferents i qui acaba condemnada és la filla, a una ordre d'allunyament. La distància encara perdura. Aquesta és la veritat amagada durant 8 anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat