El cas Rociíto és un experiment sociològic més enllà del drama familiar. L'emissió a Telecinco va ser molt exitosa i el documental sobre la vida de la filla de Rocío Jurado l'han comentat des de Pilar Rahola a Toni Soler. A TV3 ho han fet Lídia Heredia a Els matins, la Melero a Tot es mou o Ustrell a Planta baixa. Mai un contingut del cor havia tingut tant de ressò a TV3, i és així perquè va fer un 30% de share a Catalunya, ensorrant TV3 el diumenge. Si no pots amb l'enemic uneix-t'hi.

Neus Sala y Laura Fa en 'Tot es mou', TV3

Rociíto comentada a TV3

Els catalans també consumeixen en massa aquest contingut. I no és d'ara. Ustrell ha il·lustrat el cas amb unes imatges poc recordades: el dia que Rociío i el seu nòvio guàrdia civil destacat a Argentona, al Maresme , van seure a un plató de TV3, el d'Andreu Buenafuente l'any 1995, al programa setmanal Sense títol. I ho van fer cobrant el seu catxé per l'exclusiva. Un petit escàndol en la TV3 de l'època. Com quan Alfons Arús al seu programa a TV3 anomenat Ja hi som va pagar Alessandro Lequio per entrevistar-lo i va acabar en una polèmica parlamentària i amb Arus fora de TV3 per sempre. Buenafuente no va furgar en temes del cor:

rociito buenafuente TV3

antonio avid tv3

antonio davi rociito TV3

Antonio David Flores i Rocío Carrasco, 1995, TV3

Els temps han canviat com la cara de Rociíto. Cada cop que TV3 intenta fer continguts del cor rep una clatellada. Núria Roca va ser l'última d'intentar-ho al fallit programa de migdies de 2017, A tota pantalla. Van cancel·lar el programa de la Roca en un mes. Un fracàs. Els catalans consumeixen premsa del cor, i molta, però elaborada fora de TV3, que d'això no en sap. Ni falta que li fa.