Nuria Roca surt de TV3. "Si un programa no funciona, TV3 l'ha de poder substituir immediatament". Amb aquesta declaració d'intencions el director de la cadena va marcar el seu full de ruta. I s'ha acabat posant en pràctica el segon mes de la nova temporada. Segons ha sabut en exclusiva En Blau, acaben d'acomiadar Nuria Roca de TV3. La notícia ha agafat per sorpresa l'equip que seguia preparant el retorn de A tota pantalla, anunciat pel director del programa per al novembre. Ja no es produirà. En Blau ja va anunciar dilluns passat que des de la mateixa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals s'estaven plantejant molt seriosament cancel·lar el magazine. Les raons són purament d'audiència. No es concep que un programa amb un alt cost econòmic no superi el 5% de mitjana durant 3 hores de durada mentre a la mateixa hora emetre ara les notícies del 3/24 quadruplica aquell ínfim share.

 

Buenos días!;) A por el miércoles 

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

La presentadora valenciana no s'ho esperava i està molt dolguda amb el tracte rebut. La CCMA li ha enviat un burofax notificant-li que la feien fora. En Blau ha pogut saber que Roca se sent enganyada perquè li havien assegurat que la cancel·lació del seu programa seria temporal. Ella es negava a parlar de política en antena i li van concedir aquest desig, absolutament inconcebible en el moment actual del país. A la presentadora li ha sabut molt greu que li hagin comunicat per una via tan freda: un burofax. En Blau ha sabut que Vicent Sanchis l'ha trucat per telèfon per comunicar-li que la decisió venia d'adalt, de la pròpia CCMA. Nuria Roca ha reaccionat dient que "passa pàgina". Ha fet un vídeo de la seva agenda que acaba al cel blau de Madrid:

 

#pasarpágina

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

El gruix de l'equip no ha de patir, formen part de la plantilla de TV3 i seran reubicats en d'altres programes. Només els col·laboradors externs perdran aquesta finestra que se'ls obria als migdies de la cadena. Ens expliquen que l'equip ha rebut la notícia aquest matí per correu electrònic. Un mail intern de la casa que els fa saber que les reunions que aquesta setmana havien mantingut per treballar en el nou A tota pantalla , sense tertúlia del cor i amb una visió de l'actualitat "sui generis" (sense política) no acabaran en  res.

Nuria Roca a tota pantalla presentacio tv3

Tot ha succeït poques hores abans que Rajoy pugui fer efectiva la intervenció de la cadena, de conseqüències imprevisibles. Sigui qui sigui qui mani ara a TV3, es trobarà que el contracte amb Nuria Roca ja no està en vigor.