María Patiño és probablement la ment més clara en tot l'afer Rociíto. No viu enganxada a Rocío Carrasco com Terelu i Belén Rodríguez, que van coincidir amb la filla de la Jurado al programa Día a día de M. Teresa Campos on es van forrar. No té els vincles amb Óscar Cornejo de La Fábrica de la Tele tan profunds per fustigar-se com estan fent Jorgre Javier i Belén Esteban. No està de favor ni d'un ex cònjuge ni altre: s'ha matat amb Antonio David als platós i s'ha enfrontat al tenebrós Fidel Albiac als jutjats, on el va derrotar. El seu tuit és el millor de tots els que s'han publicat:

maria patiño TUIT

maria patiño calle GTRES

María Patiño, GTRES

En tota aquesta misèria, una guerra a mort entre un matrimoni mal divorciat que es detesta, perdran els fills, adults, i els periodistes que vagin donant cops de volant. Patiño té raó: "Fidel Albiac argumentó problemas psicológicos para ganarme en los tribunales. Me escucharon y gané. Hoy sólo hay un ganador: Él". En Dret, quan hi ha un crim, sempre cal preguntar-se: qui prodest? a qui beneficia el que està passant? Només a un. Rocío Carrasco arrossega pel fang el seu ex, que no farà TV durant un temps. Antonio David queda molt tocat.

Rociíto Fidel Albiac GTRES

Rocío i Fidel, GTRES

Els fills destrossats pels pares immadurs, incapaços, ressentits. I Rocío Carrasco queda com una desequilibrada diagnosticada a qui la justícia no dona la raó i incapaç de agafar un cotxe i parlar amb els fills. Qui guanya és el de sempre: Fidel Albiac. S'ho queda tot: el milió de l'exclusiva, la dona, aïllada dels seus, i no rep ni una esgarrapada. No ha trepitjat un plató. La feina bruta l'ha fet la pobra Rocío.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat