El cas Rociíto depassa la crònica rosa. Una dona divorciada que no es parla amb els seus fills des de fa nou anys. Explica en horari de prime time la seva versió i explota a plorar acusant el seu exmarit i pare dels dos fills d'haver-li pres les criatures, posant-se-les en contra. Diagnosticada amb depressió, Rocío Carrasco ha commogut un país. A Catalunya el programa va fer rècord d'audiència: gairebé un 30% i 500 mil espectadors de mitjana, de les 10 a quarts de tres de la matinada. Pilar Rahola no és aliena a un afer social que interessa molt. El vídeo més extens del seu canal de Youtube Paraula de Rahola. Són, atenció, set minuts imprescindibles: 

Youtube

Rahola: "El caso Rocío Carrasco nos ha impactado socialmente y sitúa en el debate el uso de la alienación parental para hacer daño a la mujer. Un presunto maltratador es capaz de destruir el vínculo de una madre con sus hijos. Rocío ha puesto dolor y voz a una tragedia que viven miles de mujeres. Nos abre en canal. Va a TV porque le falla todo el sistema".

rociito carrasco Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

La segona part de l'anàlisi és també impactant: la responsabilitat de Telecinco: "Evidentemente Rocío ha cobrado, me parece perverso poner el debate en eso. Telecinco se va a hacer de oro. ¿Y ella no? Lo ha intentado todo: justicia, hospitales, suicidio. La justicia falla". Rahola no es calla res: "Telecinco ha contribuído al dolor y al intento de suicidio de esta mujer. Hasta esta mañana en su web se podía votar de parte de quién estás. Qué bonito. Es violencia de género. ¿Van a hacer un show? Entonces continuará la pornografía sobre la violencia de género. Es inmunda, inmoral, inaceptable". Valenta Rahola, cobra de Mediaset, de La Fábrica de la Tele al programa Todo es mentira. Però no es casa amb ningú més que amb la dignitat.