Els nous episodis del documental sobre Rocío Carrasco segueixen esmicolant la imatge pública d'Antonio David Flores, si és que quedava algun fragment intacte. La filla de la Jurado va relatar com va viure els embarassos del seus dos fills, Rocío i David, així com la ruptura amb l'exguàrdia civil malagueny. El motiu, una infidelitat davant dels seus ulls a una discoteca de Chipiona, a Cadis, mentre es trobava al tercer mes de gestació del seu segon fill. La versió de la protagonista és crua i despietada, una vegada més. Ara bé, la sorpresa ha arribat en ampliar l'objectiu dels seus atacs a d'altres membres del clan familiar, com la cosina Chayo Mohedano (filla d'Amador, que surt també escaldat), o una periodista i presentadora de televisió com María Patiño. Si durant la darrera setmana la de Telecinco havia enviat missatges molt contundents contra Fidel Albiac, parella de Rocío, ara ja es pot parlar obertament de guerra. Segons Rociíto, la de 'Socialité' va ser còmplice del seu exmarit: estava al corrent de que li estava posant les banyes, ja que seguia cada pas de la parella durant aquell estiu a la localitat andalusa. Ho sabia. I el va tapar.

antonio david flores rocio carrasco rocio jurado GTRES

Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Rocío Jurado / GTRES

A l'altra banda del televisor, Patiño​ fumava en pipa. I va dir la seva, és clar. Les xarxes socials van ser l'escenari de les rèpliques de la presentadora, tan taxativa com la mateixa acusació: Carrasco menteix. I si no menteix, no recorda amb exactitud el que va passar, i quin paper va jugar la reportera. "Rocío vive y recrea una verdad pero no cómo fue", escrivia en un principi, mentre les xarxes esclataven contra ella. Precisament per això es va estendre una mica més durant l'emissió de l'esmentat episodi: "lo viví pero no fue así. No le quiero quitar dolor, pero Rocío no recuerda como ocurrió todo". La cosa es complica: admet conèixer els fets, però contraataca amb una de les corrents d'opinió més esteses des que va començar aquest fenomen: la versió de Rociíto no coincideix amb la de la resta del món. En tot cas, va rebre pals en forma de milers de piulades, i Patiño no podia deixar de defensar-se amb dues idees: "falso" i "mi verdad real, no coincide con su vivencia". Sigui com sigui, el que queda clar és que Carrasco l'ha marcada a foc viu al bàndol dels "dolents"

tuits Patiño sobre Rocío Carrasco

tuits Patiño sobre Rocío Carrasco 1

tuits Patiño sobre Rocío Carrasco 2

María Patiño, Telecinco

María Patiño / Telecinco

rocio carrasco T5

Rocío Carrasco / Telecinco

La setmana serà llarga per a la comunicadora, que haurà de defensar-se als platós de televisió, on els enemics de Carrasco no són gaire benvinguts. Molt adient per a la Setmana Santa.