Amb mi... o contra mi. Aquesta és la llei que impera als platós de Telecinco arran de l'estrena de la sèrie documental sobre Rocío Carrasco. Un cru relat de maltractament i violència de gènere, sí, però que també té parts fosques i dubtoses. Ara bé: gosar posar en entredit la versió de "Carrasco bona, Antonio David dolent" que defensen Jorge Javier Vázquez​ o Carlota Corredera és perillós. A banda de l'expulsió fulminant de l'exguàrdia civil, sobta veure com han anat desapareixent de 'Sálvame' les veus crítiques amb la filla de la Jurado. Kiko Matamoros ha passat a l'ostracisme, i presentadores de pes com María Patiño reben esbroncades en públic per dir la seva. La de 'Socialité' ja va posar el dit a la nafra fa uns dies amb una piulada fonamental: aquí s'oblida de l'equació Fidel Albiac, parella de Carrasco i personatge fosc de totes les trames. Aquesta tarda ha anat més lluny, explicant que la protagonista de la història va amagar dades rellevants en les seves denúncies. Precisament una de les línies de defensa dels advocats d'Antonio David. Corredera l'ha acusat de revictimitzar Carrasco, i Patiño ha esclatat: "si yo estoy en contra de una víctima que me lo digan porque no voy a participar en esto"

Carlota Corredera contra María Patiño Telecinco

Carlota Corredera contra María Patiño / Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Carlota​ s'ho prenia malament i li recriminava haver acusat Rocío de mentidera. "¿Quién tiene la capacidad de decir qué desemboca en un intento de suicidio?", li etzibava. "Nadie", deia Patiño. Corredera: "poned el vídeo. Acabas de decir que está ocultando datos". La María brotava: "¡no manipules! No es verdad". La brega continuava a crits: "cuando te tranqulices, cuando me dejes hablar..." La rèplica, amb la vena molt inflada: "si tú estás diciendo que yo sé porqué se suicidó es falso. No me vas a poner a los pies de los caballos". "Te estás poniendo tú sola, María". Quan la cosa semblava baixar de revolucions, tornava a esclatar, en sentir que l'acusaven de dir que Rocío mentia "a posta". "De mi boca no ha salido". El frec a frec ha estat de categoria.

Pots veure el moment clicant la foto:

María Patiño ira Telecinco

María Patiño irada / Telecinco

Carlota Corredera enfadada Telecinco

Carlota Corredera enfadada / Telecinco

La xarxa, tan o més polaritzada amb aquest tema, ha reaccionat a l'instant. Molts usuaris s'han solidaritzat amb Patiño per enfrontar-se a la presentadora, altaveu de la nova versió oficial. La batalla continua a Twitter.

tuit patiño corredera

tuit patiño corredera 2

tuit patiño corredera 3

tuit patiño corredera 4

tuit patiño corredera 5

Tuits sobre bronca entre Carlota Corredera i María Patiño

Aquest cas és un camp de mines. I més d'un prendrà molt de mal. També els que se suposen com a intocables.