El cas Rocío Carrasco és ple d'interessos foscos: periodistes amics, una productora que canvia d'aliats i una cadena que cotitza a la Borsa i busca beneficis econòmics. Per això, el millor és refiar-se de periodistes sense res a perdre. Karmele Marchante té doble avantatge com a periodista del cor: és ex de Sálvame i per tant no li deu res a La Fábrica de la Tele. L'altra cosa bona és que Karmele té 74 anys, una edat que, com diu Peñafiel, ja pots dir el que et roti, perquè ho has vist tot i perquè qualsevol amenaça rellisca. 

karmele marchante TV3

Karmele Marchante, TV3

Grandiosa Karmele, nascuda a Tortosa: ara fa de periodista a la seva terra, Catalunya, i a la seva cadena, TV3, al programa Tot es mou. Gran error del programa de Melero no haver-la convidat dilluns a parlar de Rocío Carasco. La millor informació la té Karmele i la regala, gratis, a twitter. Ella coneix tota la història dels dos matrimonis de Rocío Carrasco, amb Antonio David Flores i amb Fidel Albiac. Karmele era l'estrella del programa estrella del cor durant anys, Tómbola, a Canal 9 al País Valencià. Ho va viure i ho explica en quatre tuits:

rocio 1 TUIT

karmele marchante habla GTRES

Karmele Marchante, GTRES

rocio 2 TUIT

rocio 3 TUIT

rocio 4 TUIT

karmele marchante GTRES

Karmele a una manifestació feminista, GTRES

Marchante dona les 3 claus del cas Rociíto: 1) La rata que es va aliar amb Antonio David i Rociíto és l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez que a través d'una revista groga difamava enemics, com dir que "Karmele venia droga al Retiro". Els la té jurada. 2) Rociíto se sotmetia a Antonio primer i a Fidel ara, els dos marits es detesten entre ells "Se tienen odio siniestro" i Rociíto és la titella, ara, de Fidel que la té abduïda. 3) El que busca Fidel és "matar", s'entén que civilment, un dels dos: o a Antonio David o a la seva dona Rocío Carrasco. 

Fidel albiac GTRES

Fidel Albiac, el gran titellaire, GTRES

Comparteix la tesi de María Patiño​: l'únic beneficiat del drama és Fidel Albiac: no s'embruta, no apareix a cap plató, mou els fils rere l'escenari, cobra els 2 milions d'euros pel documental i reté la dona aïllada de tota la família. Gracias, Karmele per posar-hi llum.