Després de molt temps sense sortir de casa, pel tema del coronavirus i la polèmica que manté amb el seu fill Kiko Rivera, Isabel Pantoja ha pujat en un avió i s'ha traslladat des de Cantora fins a Madrid, per motius professionals. La cantant es troba gravant el que serà el seu pròxim programa a Telecinco, Top Star. Un concurs musical, presentat per Jesús Vázquez, on exerceix de jurat amb el català Risto Mejide i la cantant de Mèxic, Danna Paola. Foto promocional dels tres:

Risto Mejide, Isabel Pantoja i Danna Paola, Telecinco

Risto Mejide, Isabel Pantoja i Danna Paola, Telecinco

Un nou repte professional que fa especial il·lusió a Risto Mejide. Per aquesta raó el de Barcelona no ha dubtat a compartir en el seu compte d'Instagram les primeres estampes amb les seves companyes. Parlem d'una foto amb Paola i una altra amb Isabel Pantoja. Una publicació que, pel que sembla, ha emprenyat molt la cantant andalusa. El motiu no és cap altre que el poc afavorida que surt. Parlem d'això.

Perfil d'Instagram de Risto Mejide

Perfil d'Instagram de Risto Mejide

Perfil d'Instagram de Risto Mejide

Perfil d'Instagram de Risto Mejide

Isabel Pantoja lluu tan poc afavorida, fins al punt que no sembla ella. La boca excessivament gran, els ulls gairebé tancats i els orificis del nas molt oberts. Una expressió facial que ha desencadenat el riure de molts. Normal. Tant és així que fins i tot l'equip d'Isabel Pantoja, segons ha comunicat el programa Socialité, ha hagut d'intervenir en l'assumpte. Ho ha fet per demanar als seguidors de la cantant que no reprodueixin la imatge de l'artista i que l'eliminin de les xarxes. Una condició que Risto Mejide s'ha passat per la torera. Ja que la fotografia segueix en el seu compte d'Instagram, on no para de rebre 'm'agrades' i tota mena de comentaris. Li agradi o no a la Pantoja, les fotos mostren la realitat. I ella és així.