Nou revés per a la cantant andalusa Isabel Pantoja, només començar l'any 2021. Si el 2020 l'acomiadava més enfrontada que mai amb els seus fills, Chabelita i Kiko Rivera, ara s'ha tornat a emportar una sorpresa amb la que no comptava. L'artista, tancada a Cantora des de fa moltíssim temps, ha estat víctima d'un fort episodi de vandalisme. Un succés amb el que es demostra que la cantant està travessant una dolentíssima mala ratxa. No surt d'una problema, que ja en té un altre.

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Ens referim a les pintades que els seguidors de la cantant li han fet al mur ubicat a l'entrada de la seva finca. Uns missatges fets amb retoladors diversos, segons informa el portal Chance, on es poden llegir coses com: "T'estimo Isabel", "Visca Isabel Pantoja", "La més gran d'Espanya" o "La més guapa". Uns afalacs, que tunegen l'entrada de la seva finca, amb els que els seus seguidors li han volgut mostrar tot el seu suport en els seus moments més complicats. Doncs la Pantoja, actualment, està sola. Ningú de la seva família la recolza, només el seu  germà Agustín i la seva mare, Ana, molt delicada de salut. Així llueix la porta d'entrada a Cantora, plena de grafitis.

Una polèmica acció que lluny de molestar a la cantant, segur li aporta molt d'orgull i satisfacció, al saber que té al seu públic al seu favor. Doncs la cantant està molt unida als seus. Prova d'això, els últims vídeos que ha compartit en les seves històries d'Instagram on alguns d'ells apareixen, molt contents, presumint de l'últim disc que l'andalusa ha tret al mercat. Una finca, per cert, que també pertany a Kiko Rivera, al 49%. Vaja, que s'acosta una nova polèmica entre mare i fill. Anirà el D.J. a Cantora, pot de pintura en mà, per fer desaparèixer les pintades dels fans de la seva mare? Feliç entrada d'any, calenteta, al clan Pantoja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat