Risto Mejide és un altre presentador català que triomfa a Telecinco. Ho fa a la segona cadena, Cuatro, en un horari poc concorregut, la sobretaula i amb un programa que va abandonar Minoria absoluta i ara només produeix La Fábrica de la Tele, Todo es mentira. Ha renovat contracte de cadena. Les seves parelles són famoses. L'actual és instagramer, Laura Escanes i l'ex és col·laboradora de TV3, Ruth Jiménez. El matrimoni passeja amb els dos fills petits, un de cada parella:

pulsera roma julio IG

laura esacanes risto dos fills GTRES fet

ruth jimenez TV3

Ruth Jiménez dilluns a TV3

El mateix dia que Ruth feia la seva secció fixa a Tot es mou, programa que va substituir el seu Tarda oberta, Laura Escanes penjava una foto amb el fill de Ruth i Risto, Julio, per fer un anunci de l'Hotel Arts. La família de quatre a una suite elevada amb vistes a la Barceloneta. Per pudor, o per preservar la intimitat del fill de Ruth Jiménez, pixelen els nens amb dibuixos:

risto mejide laura escanes julio roma Instagram

Família Mejide, Instagram

El matrimoni va ser convidat a passar unes hores a l'Hotel Arts de la Vila olímpica, com fan tants famosos. A canvi d'un salari, promoció. Ho fan les influencers, però no fa Escanes que, segons l'Hotel, no ha cobrat un euro. I Risto s'hi va prestar amb el pack, els dos fills Julio Mejide Jiménez i Roma Mejide Escanes. Les fotos fan molta patxoca. Risto és publicista:

julio mejide IG

risto ars IG

risto mejide laura esanes ars IG

Risto i Escanes, amor d'altura, Instagram

Feliz semana, qué vistas, Aquí amasando un bollito, T'estimo Barcelona, Tengo vuestra risa grabada en mi corazón. Eslògans i hàstags de l'Hotel Arts. Qualsevol gest a favor de la restauració i els hotels en temps de pandèmia és d'agrair. Ara que hi ha pocs turistes, promocionar que els barcelonins passin nits d'hotel a Barcelona ajuda a l'economia i permet desconnectar. Ben jugat Risto i Laura. I si cobressin per fer-ho, és una professió. A Instagram també todo es mentira.