Risto Mejide ha agafat un curiós i no gaire recomanable costum, el de començar l'any de mala manera. 2023 va ser així, amb patacada històrica d'audiència a les campanades, una moguda amb Ana Obregón i lesionant-se una mà. 2024 semblava més propici: sense possibilitat d'estavellar-se contra la Pedroche i companyia, amb el marró del traspàs del 'Todo es mentira' solucionat i, el que ens ocupa aquest dilluns 15 de gener, enamorat fins al moll de l'os. La relació amb Natalia Almarcha, la farmacèutica manxega resident a València que va conèixer a Instagram, semblava estabilitzada després d'etapes de passió, baralles, separacions i reconciliacions. Tot rutllava, amb una Natalia cada cop més familiaritzada amb el món dels famosos, sense perdre de vista els seus objectius personals.

Tanmateix, els nuvolots negres que han acompanyat la singladura amorosa d'aquesta dupla no s'han acabat d'esfumar mai. El desequilibri entre dues persones de mons molt allunyats, per no parlar de les dues dècades de diferència, han posat un munt de bastons a les rodes del carruatge de Cupido. S'han sortit de la carretera unes quantes ocasions, de vegades perquè Mejide hauria convidat a més amigues a sumar-se a la festa, altres perquè el presentador passava de tot i més que d'una nòvia, li atorgava una mena de paper de groupie. Acusacions, per exemple, de garrepa, de menfotista, de classista fins i tot. És el que va posar sobre la taula la periodista catalana Laura Fa fa mesos, quan la relació saltava pels aires i Almarcha tornava amb el seu ex pre-Risto. Malgrat aquella tempesta, però, van acabar reconciliant-se. Va anar d'un pèl, però.

Risto Natalia GTRES
Risto i Natalia Almarcha / GTRES

Malauradament per als amants d'aquesta parella, hem de servir de corretja de transmissió d'una nova exclusiva de les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez. Ara sí que sí, s'ha acabat. I aquesta vegada, n'asseguren, va de debò; el cop és definitiu i no hi ha marxa enrere. És el que expliquen a través de fonts properes a la jove, enfeinadíssima amb la seva farmàcia a Nàquera, una petita localitat pròxima a València, però que també té temps per a pujar contingut ben sucós a les xarxes socials. No es talla: fa promoció dels seus projectes, comparteix petits moments de la seva vida, llueix look i gos ("mi bebé") i si cal, atonyina Risto. Memorable va ser la rèplica a la primera ruptura anunciada per Mejide, que deixava caure coses lletges. Potser no tan contundent, però revelador, és el que acaba de penjar i serveix d'epitafi més que probable de la seva història: "Abriendo los ojos se aprende más que abriendo la boca".

Natalia Almarcha Insta
Natalia Almarcha / Instagram

Les periodistes expliquen que aquest cap de setmana, que suposadament havia de ser tranquil i en família, ha acabat amb la Natalia fotent el camp, fent un cop de porta eixordador i posant el punt final a les anades i tornades. "No se siente bien tratada ni valorada por un Mejide cuyo fuerte carácter no es novedad para nadie. Por este motivo, Natalia Almarcha ha decidido cortar la relación de una vez por todas". Es parla de vells problemes que no s'han solucionat: "Siempre ha sido ella quien tenía que desplazarse a Madrid para llevar una vida en familia junto al presentador y sus dos hijos. En cambio, de regreso a Valencia, el apoyo e interés del periodista brillan por su ausencia – incluso después de que la joven haya emprendido su propio negocio con la apertura de una nueva farmacia". Risto va de tornada a la vida, la seva il·lusió i compromís fan figa. Bye bye, Almarcha. O fins aviat, que mai no se sap amb vosaltres.

Laura Fa y Lorena Vázquez Youtube
Laura Fa i Lorena Vázquez / Youtube
Natalia Almarcha Inst
Natalia Almarcha / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!