Risto Mejide i Natalia Almarcha han passat en menys d'una setmana de cridar el seu amor a la separació més sorprenent i agra. Dilluns vèiem com la manxega era una més del clan del presentador, intimant amb la filla que té amb Laura Escanes, i dijous assistíem al funeral i enterrament de la relació. Un adeu en dues parts: començava amb el bloqueig a xarxes socials i, poc després, amb un comunicat contundent i ambigu. Primer perquè liquidava un romanç que ha durat 6 mesos; segon perquè tot i assegurar que mai no diria res dolent d'aquella a la que havia considerat el seu "amor", deixava caure zones fosques"No porque me falten ganas o razones muchas veces". Conciliador, però no.

Les paraules d'en Risto no han passat desapercebudes per a l'exmodel, que ha contestat al seu compte d'Instagram. Fa servir el mateix codi que el seu ex, jura i perjura que mai no parlarà de les raons de la ruptura per respecte i tal, però adverteix: "No voy a permitir que me deje tan mal. No me lo merezco". Les insinuacions de Mejide han encès la metxa. I ja tenim guerra. De moment de baixa intensitat o a les primeres escaramusses; però les ganes de mambo traspuen en cada paraula. Les ruptures civilitzades no són el fort del de 'Todo es Mentira'.

Risto confirma separación Natalia Instagram
Comunicat de Risto Mejide sobre la separació amb Natalia Almarcha / Instagram

Risto insinua al seu comunicat i provoca la fúria de la Natalia: "No hubo ningún tío"

La dona se sent atacada, i semblaria que és perquè Mejide o s'ensumava alguna cosa o la va veure amb els seus propis ulls. La teoria del mal rotllo amb Laura Escanes per exhibir-se amb la seva filla quedaria descartada, els problemes tindrien una índole diferent. A tot això la jove de 27 anys li etziba: "Tengo la conciencia supertranquila. Es una relación en la que yo he dado todo, ningún mal trato hacia esa persona". Una frase important del seu text és aquesta: "No se me puede sacar desde esa fecha ninguna conversación fuera de tono con ningún tío. He tenido que exponerme más de lo que me hubiese gustado, no he buscado ningún interés económico, he tenido que soportar críticas muy duras". Epa: "Ningún tío". Gelos. Sospites. Inseguretats. La mare dels ous. Però en quina direcció?

Risto y novia Natalia Almarcha Diez Minutos
Risto i l'exnòvia Natalia / Diez Minutos

Almarcha, indignada, es regira i adverteix la seva exparella

La Natalia intenta no anar més enllà, però se li entén tot: "Es una persona a la que ha defendido siempre a capa y espada, incluso sin argumentos y lo seguiré haciendo". Ui, ui, ui. El mal rollito ve de lluny, el paradís era de cartró pedra. "No puedo permitir que hoy todo el mundo me pregunte qué he hecho yo para dejarme tan mal en el texto que se publica. No me lo merezco. Y menos con el trato impecable que he tenido hacia él".  La rematada sona a amenaça subtil: prou. No vol parlar però ja sap com funciona el mundillo, no és tan difícil. I amb 6 mesos en comú té munició suficient per entrar a la batalla de ple. "Podría perfectamente utilizar este medio para dar mi versión en lugar de tener que defenderme, y no". 

Comunicado Natalia Almarcha ruptura Instagram
Comunicat de Natalia Almarcha, exparella de Risto Mejide / Instagram

Natalia, farmacèutica, exmodel i pel que s'està destapant, guerrera. Quin descobriment.