No, el titular d'aquest article no va errat. Risto Mejide "tracta la nòvia Natalia Almarcha", en la tercera persona del present d'indicatiu. Està passant, vaja. El gir copernicà s'ha produït, d'exnòvios a reconciliats en un parell de setmanes. Ho tenia ben fotut el presentador català, sembla que la farmacèutica manxega l'havia enxampat amb el carrito del helado flirtejant amb altres noies per Instagram, alguna d'elles rostres coneguts del mundillo Telecinco. Mejide va posar en marxa l'operació de reconquesta i hauria funcionat, li han perdonat els seus lapsus. Ara bé, hi ha d'altres coses que no s'empassa. I si tornen a passar, aleshores sí que sí: hastaluegomaricarmen. O adeu, Ricardo. 

Laura Fa i l'equip de l'espai 'En Todas las Salsas' han posat el tema sobre la taula. Els detalls més sucosos els exposa la periodista catalana, que comparteix empresa mare des de fa molts anys a 'La Fábrica de la Tele'. Tanmateix no sembla que la seva sigui una relació idíl·lica. La Laura fa la seva feina i no té miraments a l'hora de ventilar els draps bruts del company. Bruts i cars, inassumibles per a la Natalia, que no és milionària com el seu xicot. Atenció perquè el retrat és fort.

Natalia Almarcha Instagram
Natalia Almarcha / Instagram

Natalia Almarcha perdona els flirtejos de Risto, però no que sigui un garrepa

El problema principal és econòmic. El desequilibri és brutal, però encara més la manca d'empatia que demostraria Risto envers la Natalia. Actua de dues maneres ben definides: o és un garrepa o és un classista. Fins i tot les dues coses alhora. La parella va començar la seva història el mes de desembre de 2022, i som a les portes de juliol. 7 mesos. Doncs bé, en tot aquest temps, "Risto sólo ha ido dos veces a Valencia, y es Natalia la que está pagando AVE arriba, AVE abajo para ir a ver a Risto a Madrid". L'amor li costa una fortuna. Passa el mateix quan van a sopar. El publicista té el morro fi i se sap estrella. Li agraden els restaurants de moda: "Los elige muy exclusivos porque es un tío famoso, son de precio muy elevado. Y cada uno paga lo suyo". Mentre la periodista ho explica, al plató se sent una paraula: "Rata".

Laura Fa En Todas las Salsas MTMAD
Laura Fa a 'En Todas las Salsas' / MTMAD

Laura Fa revela el gest humiliant que li va fer a la nòvia durant un viatge d'enamorats

Però hi ha una cosa encara pitjor, un detall molt lleig, fins i tot humiliant: quan van fer un viatge d'enamorats a Roma fa uns mesos, Risto Mejide va comprar-se el bitllet en business, mentre que Almarcha va haver de comprar-se'l a turista. Separats. Preciós. Tot això ha fet la jove li enviï un missatge clar: "Yo puedo volver contigo, pero o bajamos el ritmo de vida o llegamos a un acuerdo. Es imposible que pueda seguir tu ritmo. No se estira Risto", remata. Sembla que li tocarà col·laborar i treure la cartera, no imaginem un Mejide low cost. Només així tindran una mínima oportunitat de sobreviure i passar a la següent etapa: anar a viure junts. Si li demana lloguer pels casoplons a Madrid o a la Cerdanya, la Natalia i el seu compte corrent moriran. I l'amor també.

Si tot això és cert, Almarcha, una pregunta: compensa? Ho sabrem aviat.