La televisió, més enllà de les xarxes socials, és el lloc triat per molts famosos per confessar-se i dir què fan o deixen de fer, sorprenent tant els espectadors, als seus seguidors, i fins i tot als presentadors i col·laboradors de programa. Confessions com la que una cantant catalana ha fet a TV3 deixant sense paraules al periodista especialitzat en moda Marc Giró.

Una confessió que ha tingut lloc durant la tarda de dilluns 25 d'octubre, en el transcurs del programa de la cadena pública catalana, Està Passant, presentat per Toni Soler i Jair Domínguez. Espai en el qual col·labora Marc Giró, on té una secció que porta per nom 'Allo Giro' en la qual es dedica a respondre alguns dels dubtes que els famosos del moment, en forma de vídeo, li fan arribar.

marc gir aquesta passant

Marc Giró, TV3

Laura Fa, Belén Esteban, Helena García Melero o Thais Villas són algunes de les famoses que durant aquests mesos s'han posat en contacte amb Marc Giró per fer-li arribar els seus dubtes més importants. Una de les últimes en fer-ho ha estat una cantant catalana molt coneguda, que ha deixat sense paraules al col·laborador per la confessió que ha fet al mateix temps que li ha plantejat la seva pregunta. Parlem de la vocalista nascuda a Barcelona, Rigoberta Bandini, el nom real del qual és Paula Ribó, coneguda per treballar en el gènere del pop electrònic i haver compost cançons tan conegudes com Perra o In spain we call it soledad.

"M'agradaria saber si em recomanes beure aigua Fiji, d'aquestes que venen d'illes llunyanes", va dir la cantant en un vídeo que va gravar des del menjador de casa seva. Unes aigües que provenen de l'arxipèlag de les illes Fiji, tal com el seu nom indica, i que s'han posat molt de moda entre els famosos ja que, suposadament, tenen un alt contingut mineral en silici que ajuda tant per a la cura del cabell com de la pell. Ampolles d'aigua, per cert, que s'acosten als 5 euros aproximadament. Gairebé res.

marc gir rigoberta tv3

Marc Giró, TV3

marc gir rigoberta tv3 2

Marc Giró, TV3

Una pregunta a Marc Giró sobre l'aigua que hauria de beure que Rigoberta Bandini va aprofitar per confessar què és el que fa molt temps no fa a Barcelona. Una decisió que va prendre ella mateixa i que a jutjar per les seves paraules no es penedeix. "Òbviament l'aigua de l'aixeta de Barcelona ja fa molt temps que no la bec", va dir. "Si ho fes estaria morta", va rematar. Marc Giró es va quedar incrèdul. No sabia què fer així que va optar per abaixar la mirada a terra i posar-se a riure, davant de l'espontaneïtat de la cantant. Foto del moment:

marc gir rient rigoberta

Marc Giró, TV3

"Jo et dic una cosa, tot el que no trinquis ara com a famosa no ho podràs fa més endavant. Tu demana que el negoci dels famosos funciona demanant. Com et creus que hem arribat aquí nosaltres? Demanant perquè si no et prenen per ximple", va començar dient Giró, responent amb sentit de l'humor a la cantant. "Així que tu demana que et deixin als camerinos dels llocs als quals vagis ampolles d'aigua Fiji, que són caríssimes. Una cosa molt insostenible que faci anar de cul als productors. No pots ser diva i simpàtica", va rematar Giró en clau d'humor. Farà cas Rigoberta a Giró?