Hi ha confessions i confessions, i després hi ha la que Marc Giró, durant la nit del dilluns 11 d'octubre a TV3, va fer en ple directe en el programa Està Passant, presentat per Toni Soler. Confessió parlant del periodista de la cadena, Carles Costa, que en motiu del Pont del Pilar ocupa el lloc del seu company i amic Toni Cruanyes al capdavant del TN Vespre. Un moment davant les càmeres que no va passar desapercebut per a ningú i que va deixar Costa completament vermell. Tant, que no sabia on posar-se davant de la confessió de l'expert en moda, i també presentador del programa de ràdio Vostè Primer a RAC1.

I és que si per alguna cosa destaca Marc Giró és per mai deixar a ningú indiferent amb tot el que diu o fa davant de les càmeres de televisió. Amb el temps el de Barcelona ha sabut posar-se a la gent a la butxaca i la seva presència captiva a molts. És gairebé hipnòtic. Una realitat que saben des del programa Està Passant motiu pel que sempre que va a la televisió per fer la seva secció li deixen molts minuts per fer de les seves. El dilluns 11 d'octubre, per exemple, dels 33:50 minuts que va durar l'espai, Giró va ocupar-ne gairebé la meitat: 14:50. Foto:

marc gir aquesta passant

Marc Giró a TV3

Tal com Toni Soler, en to de broma, va dir el dia de la presentació de la nova temporada de TV3, el seu programa s'ha inventat per donar bombo al TN Vespre i ajudar que el programa de notícies sempre sigui el més vist de la cadena. Motiu pel que a Està Passant, dia sí, dia també, connecten amb el presentador del TN Vespre per saber quines són les notícies més destacades del dia. Carles Costa, ocupant el lloc de Cruanyes, va fer el mateix. El periodista de Barcelona, i gran amant de Londres, va explicar a Soler que d'aquí a pocs dies les abraçades i petons tornaran a ser una realitat als aeroports. També va dir que s'acosta una nova temporada de refredats. Dues notícies que poc van importar a Marc Giró, que estava pensant en les seves coses. Concretament, amb el cos de Costa i el volum que ha guanyat gràcies al dur treball que fa en el gimnàs.

"Hi va haver un moment a TV3 que anaves amb americanes molt ajustades. Ara vas amb les de la teva talla", va reflexionar Giró. "Abans anava a rebentar perquè és un gran esportista", va rematar Giró. Paraules que van posar molt vermell a Costa, que fins i tot es va tapar la cara amb la seva mà de la vergonya. "Marc té bon ull. És veritat. Sí, la talla ha pujat una mica i no perquè m'hagi engreixat", va respondre Carles. Una conversa amb què Giró també es va interessar per saber a quin gimnàs va el presentador per anar a veure'l un dia. Costa, fidel al seu caràcter reservat, no va acabar dient res. Imatges del moment:

marc gir carles costa tv3

Marc Giró i Carles Costa, TV3

marc gir carles costa 2 tv3

Marc Giró i Carles Costa, TV3

marc gir carles costa 3 tv3

Marc Giró i Carles Costa, TV3

marc gir carles costa 4 tv3

Marc Giró i Carles Costa, TV3

Tot i que el fort va passar després, quan el programa va acomiadar la connexió amb Carles Costa. El cas és que Marc Giró va deixar tots amb la boca oberta recordant un episodi del passat que va viure amb presentador. Com menys, sorprenent. "Em sembla que a Carles Costa li vaig tirar els trastos quan érem petits", va començar dient. Toni Soler i Jair Domínguez, a plató, estaven al·lucinats alhora que morts de riure. "Carles Costa... si m'estàs escoltant no sé què va acabar passant, si tu no volies o si ens vam acabar enrotllant... No ho recordo gaire bé", va dir Giró.

"Érem petits, m'agrada molt Carles Costa, però també m'agrada l'altre, eh?", va dir Giró amb referència a Toni Cruayes, presentador habitual del TN Vespre. Queda clar, Marc Giró té molt bon ull i no se li escapa res. Es fixa en el més mínim detall. La gran pregunta és, parlarà Carles Costa de la seva història amb Marc Giró? Van ser parella o no ho van arribar a ser? En cas negatiu, qui va rebutjar a qui? Aquí hi ha tomàquet. Moltíssim.