El programa Està passant de TV3 ha tornat amb força. La guerra per l'audiència més cruenta del dia és a la seva franja, abans de l'informatiu nocturn. Totes les cadenes maten per esgarrapar un punt d'audiència. Pasapalabra contra Telecinco. Els de Toni Soler segueixen a la seva i el dilluns treuen la seva millor arma: Marc Giró

Per aquesta temporada estrenen consultori, Alló Giró, però no és tant per a consultes sentimentals com per les de bones maneres, comportament social i bon gust. I s'estrenen amb famosos: Helena Garcia Melero, Ivan Labanda i una picada d'ullet: Thais Villas, germana del marit de Marc Giró, Santi Villas.

allò giró tv3

giro melero tv3

Careta d'Alló Giró amb la Melero, TV3

L'encreuament de famosos en aquella família és habitual: Thais Villas està casada amb Òscar Dalmau i són pares de dos fills de noms ben originals: la nena gran es diu Ia i té 6 anys i el petit de 3 anys es diu Miró.

El germà de Thais, Santi Villas, col·laborador de Telecinco i TV3 a diversos programes com Cuatro al dia, Planta baixa o Pop un xef, està casat amb Marc Giró. No tenen fills. Costa trobar una foto dels quatre junts. Un programa de tots ells seria la bomba. De moment TV3 ajunta per primer cop en antena als cunyats:

thais villas marc giro tv3

Thais Villas i Marc Giró, TV3

Consulta Thais: "M'han convidat a un sopar on seré l'única famosa, creus que he d'acceptar o només anar amb altres famosos?".

Giró: "Thais Villas està casada amb un famós i quan surt de casa i no veu famosos es desconcerta. Com que viu a Madrid allà els famosos van a sopar de quinze en quinze. Et dic una cosa, Thais, ets una titellaire, una titiritera, cada cop que us convidin a jalar aneu-hi que mai se sap".

Es converteix en la millor manera de donar pas al Telenotícies, conya interna familiar i de famoseig, amb gràcia. Invencible. Està passant va fer un gran 15,3% i va ajudar a que el TN de Cruanyes fos líder. I una nova foto familiar. Fins ara eren poques:

MARC GIRÓ I SANTI VILLAS:

giro i santi

Santi Villas i Marc Giró a RAC1

Marc Giró va convidar el marit al seu programa de RAC1 Vostè primer, líder d'audiència als migdies. S'emet després del programa del seu cunyat Òscar Dalmau, La competència. I Dalmau té alguna foto amb el seu altre cunyat Santi sopant en un restaurant de carretera:

ÒSCAR DALMAU I ELS GERMANS VILLAS:

germnas villas i dalmau  restaurant martin

Els germans Villas amb Òscar Dalmau, Restaurante Martín

TV3 ha aconseguit la foto dels altres cunyats, Thais i Marc, ja només falta la foto dels quatre. TV3 ja sap com fer audiència la nit de cap d'Any: que gravi el sopar i el raïm dels Villas-Giró-Dalmau junts. Aconseguirà la súper audiència de l'any. 

----

Més complicat serà incloure fotos dels fills i nebots, no hi ha fotos públiques de Miró i Ia Dalmau Villas. Però atesos els interessos artístics i de bon gust del matrimoni, sí que hi ha dibuixos de la Pilarín Bayés o joguines de fusta amb les cares dels nens:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical)