Ricard Ustrell ha tornat a aixecar mala maror a TV3. Estan, segons fonts d'informatius de TV3, "indignats" amb els privilegis econòmics d'Ustrell. Des de la seva cèlebre entrevista on criticava que els companys de la cadena cobressin triennis i plusos i que això impedia la seva productora pagar bocates als convidats. Cobra 4 milions de TV3.  Ara ha renovat fins al juliol, a un cost de 2 milions d'euros més per set mesos de programa. Ustrell té el dipòsit ple i ha invertit part d'aquest enorme pressupost a viatjar als EUA. Hi va a cobrir les eleccions per TV3, cosa que ja fa el corresponsal Xesco Reverter i l'enviada especial Raquel Sans. Això ha aixecat protestes.

ustrell eua TV3

Ustrell a Washington, TV3

Plou sobre mullat  entre els Serveis Informatius i la productora d'Ustrell. Segons ha pogut saber EN Blau de fonts internes de la casa, a Informatius estan bastant enfadats amb TV3 i Ustrell perquè de cop Planta baixa envia a un equip als EUA a cobrir les eleccions i Informatius envien a Raquel Sans sense càmera. Mal negoci. Raquel Sans hi va ser corresponsal i Ustrell s'ha de posar una tassa de paper a la mà per fer veure que és molt americà.

Ustrell va acompanyat d'una companya del programa, Cristina Solias, i té càmeres pròpies per fer entrevistes. TV3 ha precisat a EN Blau que aquest viatge no ha suposat un sobrecost a la cadena ja que Ustrell el paga amb el pressupost de Planta baixa. TV3 ja porta desemborsats 6 milions d'euros a la productora d'Ustrell. Per això a dins la casa hi ha protestes i per què no es reforça Raquel Sans o Xesco Reverter.

ustrel got paper eua TV3

+xesco reverter, TV3

Ustrell i Solias amb got de paper, Xesco Reverter sense got, TV3

Mainat, productor de TV, també se'n refot d'Ustrell. Raquel Sans tira amb l'equip de la delegació. Un equip d'internacional fa una setmana que hi és fent peces i després hi ha l'equip del Xesco Reverter. A Raquel Sans o Xesco Reverter no els cal lluir un got de paper per ser creïbles com a experts en política nord-americana. TV3 té un problema

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat