Ricard Ustrell ho ha tornat a fer, però aquest cop ho ha vist tothom i ha ofès a més gent. El flamant director, productor i presentador de les 3 hores diàries de TV3 a Planta baixa (renovat un any més i premiat amb una hora diària més) va fer dimarts un debat sobre el català a TV3Plataforma per la Llengua es va ofendre quan Víctor Amela i Ustrell coincideixen que introduir més castellà a TV3 és necessari. Aquest és el vídeo que difon una institució que sí estima el català:

Ricard Ustrell spot 2020 21 TV3

Ustrell en la foscor, TV3

Ustrell: "A vegades hem de ser conscients que introduir converses en castellà a TV3 és enriquidor. Exactament com diu el Víctor: així no expulsem espectadors (castellanoparlants) de TV3". És només un moment del debat però la tesi d'Ustrell era clara: com més castellà parli a TV3 més espectadors castellanoparlants, més audiència i més èxit per ell. Ustrell ni això: el seu programa va perdre davant Al rojo vivo. Ferreras va fer, un altre cop, més audiència que Ustrell. Ha ofès a molts catalanoparlants. Ustrell ha rebut queixes i crítiques de tothom, des del president Torra a Joel Joan que li diu "el cervellet de TV3":

ustrell tv3

Ustrell i el català, TV3

Ustrell no s'ha disculpat perquè li va bé així. TV3 li paga 4 milions anuals segons el Portal de Transparència i l'han renovat un altre any més. Algunes fonts afirmen que Ustrell  ha dit alguna cosa a twitter on té blocat tothom. Els que el critiquen no podran llegir què hi diu. En Blau ha accedit al seu tuit:

Ustrell "Segueixo sense entendre quin propòsit teniu". Plataforma per la Llengua, Quim Torra, Joel Joan... què deuen voler aquests malignes contra el català?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat