Ricard Ustrell ho ha tornat a fer, però aquest cop ho ha vist tothom i ha ofès a més gent. El flamant director, productor i presentador de les 3 hores diàries de TV3 a Planta baixa (renovat un any més i premiat amb una hora diària més) va fer dimarts un debat sobre el català a TV3Plataforma per la Llengua es va ofendre quan Víctor Amela i Ustrell coincideixen que introduir més castellà a TV3 és necessari. Aquest és el vídeo que difon una institució que sí estima el català:

Ricard Ustrell spot 2020 21 TV3

Ustrell en la foscor, TV3

Ustrell: "A vegades hem de ser conscients que introduir converses en castellà a TV3 és enriquidor. Exactament com diu el Víctor: així no expulsem espectadors (castellanoparlants) de TV3". És només un moment del debat però la tesi d'Ustrell era clara: com més castellà parli a TV3 més espectadors castellanoparlants, més audiència i més èxit per ell. Ustrell ni això: el seu programa va perdre davant Al rojo vivo. Ferreras va fer, un altre cop, més audiència que Ustrell. Ha ofès a molts catalanoparlants. Ustrell ha rebut queixes i crítiques de tothom, des del president Torra a Joel Joan que li diu "el cervellet de TV3":

ustrell tv3

Ustrell i el català, TV3

Ustrell no s'ha disculpat perquè li va bé així. TV3 li paga 4 milions anuals segons el Portal de Transparència i l'han renovat un altre any més. Algunes fonts afirmen que Ustrell  ha dit alguna cosa a twitter on té blocat tothom. Els que el critiquen no podran llegir què hi diu. En Blau ha accedit al seu tuit:

Ustrell "Segueixo sense entendre quin propòsit teniu". Plataforma per la Llengua, Quim Torra, Joel Joan... què deuen voler aquests malignes contra el català?