Alguna cosa estranya es mou a TV3. Un símptoma és Ricard Ustrell, director, productor i presentador de Planta baixa, quan parlant de la inhabilitació de Quim Torra deixa caure "Ho analitzarem, ho comentarem sense Pilar Rahola". No ve a tomb de res però coincideix amb que TV3 redueix la presència de Rahola. El comentari foteta queda lleig en Ustrell, que va presentar un programa Preguntes freqüents, que tenia com a analista estrella a ... Pilar Rahola. Aquest és el vídeo:

Planta baixa, En Blau

Ustrell ha aconseguit sortir a tots els mitjans ultres de la caverna per insinuar que Pilar Rahola surt molt a TV3 (ho diu ell que surt 15 hores setmanals per 4 milions d'euros). Ricard Ustrell s'ha fet un home com l'heroi del moment als mitjans fatxes, des de la COPE a la sucursal ultra de El Español. Tots titulen a favor d'Ustrell i contra Rahola: "'Sin Rahola', en TV3 también se mofan de la tertuliana", "Fuego amigo en TV3", "Hasta en TV3 se mofan de la 'sobredosis' de Rahola". Rahola ja només surt dos moments mentre molts analistes mantenen a TV3 hores i hores en antena: des d'Antoni Bassas a Empar Moliner.

rahola lopez fotna tv3

Rahola ja no surt sola a FAQS, TV3

Al programa de Cris Puig ja no surt sola sinó de matinada i fent cares a cara amb unionistes com López Fonta o Xavi Fina. Algun mitjà anti-independentista ho atribueix a pressions d'ERC. Hi ha eleccions aviat i molts nervis. Rahola és una veu molt escoltada entre l'independentisme i parla clar. Ara queda més silenciada. I és estrany que ho celebri certa part de l'independentisme i un excompany de Rahola, Ricard Ustrell, i que l'aplaudeixin de manera entusiasta tots els fatxes i ultres de les xarxes.

rahola tv3

ustrell arracada tv3

Rahola i Ustrell a TV3

 

raola ustrell   faqs

ustrell i rahola

Ustrell i Rahola quan treballaven junts i ara que ja no, TV3

Rahola silenciada tot i que aquest dilluns ha tornat a ser la secció més vista de Tot es mou. I mentrestant Ustrell, que sovint perd d'audiència contra Ferreras, premiat amb una hora més de programa cada dia. Corren nous aires a TV3. Fa un any l'escriptora i periodista va perdre presència a TV3 i la van eliminar de bona part del programa d'Helena G. Melero. Ara els espectadors ja no veuran Rahola els dimarts a Tot es mou. La cadena ha retallat la seva presència a només dilluns amb Melero i dissabtes al FAQS. Ustrell i els fatxes aplaudeixen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat