El diari El Mundo està fent neteja de periodistes. La ruïna al kiosc, per les ínfimes vendes del diari de paper, ha fet acomiadar Carmen Rigalt, Javier Negre o Fernando Sánchez Dragó. Tots al carrer. Però encara tenen periodistes octogenaris: Jaime Peñafiel i Raúl del Pozo. El primer li dedica al segon la seva columna a República.com. Tot i que sembla un homenatge, vista amb ulls de 2020 és repugnant i masclista.

jaime peñafiel Cuatro

raul del pozo gtres

Jaime Peñafiel es mira Raúl del Pozo, Cuatro / GTRES

Escriu Peñafiel de 88 anys sobre Raúl del Pozo de 83 anys: "Raúl follaba mucho, muchisimo. Incluso presumía de tirarse a las duquesas. Se decía que lo hacía puño en alto y cantando ó haciendo cantar La Internacional. Pérez Reverte  se encerró con Raúl en su despacho para decirle 'Que sea la ultima vez que te acuestas con una becaria mía. Esto es para trabajar'. En otro diario que yo dirigí también sabía que se acostaba con una redactora joven y bonita ella". Peñafiel pot escriure de monarquia però quan lloa octogenaris sexualitzats fa olor de naftalina.

raul del pozo EP

Raúl del Pozo, EP

Jaime Peñafiel destaca que Del Pozo, íntim del rei Joan Carles, va practicar sexe amb becàries mentre seguia casat amb la seva dona: "En lo referente a las mujeres siempre fue muy discreto para no dañar a Natalia, su esposa, una gran señora. Además Raúl nunca ha alardeado de sus conquistas”. Natalia Ferraccioli va morir l'any 2018 de càncer d'estómac i de pit. Van estar 48 anys casats. Però els amics recorden les becàries i que "follaba muchísimo". I s'estranyen que El Mundo perdi lectors i diners.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat