El periodista líder dels caps de setmana és Ramon Pellicer. El Telenotícies de TV3, que presenta i edita aquest periodista de 60 anys, arrasa. És l'espai més vist de totes les cadenes. L'últim diumenge va fer un espectacular 21,3% i 625 mil espectadors. Un altre èxit de Ramon Pellicer. EN Blau te predilecció per la seva filla gran, Martina, que és una destacadíssima tiktoker amb 40 mil seguidors.

Ramon Pellicer i filla Martina a Catalunya Ràdio Youtube KIDS

Ramon Pellicer i Martina Pellicer, Catalunya Ràdio

 El talent no li ve només de part de pare. La mare és una coneguda periodista de TV3, betevé o RAC1: Lali Colomé. La periodista feia temps que no apareixia a TV. Va fer parella amb  Pellicer en un debat de TV3 l'any 1998, Domini públic. Amb el temps ha fet tots els papers de l'auca: documentals a Entre línies o programes com La gent normal amb Agnès Marquès (parella de Pellicer al TN). 

lali colome ramon pellicer TV3

lali colome TV3

Pellicer i Colomé als inicis de la relació, 1998, i en un Sense ficció, TV3

Ara Colomé col·labora al programa de Marquès a RAC1, No ho sé. També ha fet darrere les càmeres programes d'èxit com La vida secreta de los niños a Movistar o El foraster a TV3. Últimament l'hem gaudit en pantalla a unes peces meravelloses de betevé, Va passar aquí, on explica indrets perduts de Barcelona. Els veïns de la zona alta s'emocionen recordant el Pokin's de Francesc Macià o les atraccions Topolino de Gal·la Placídia. Memorable.

lali colome gala placifia beteve

lali colome beteve

Lali Colomé, Va passar aquí, betevé

Lali Colomé no és tan famosa com la primera dona de Ramon Pellicer, Júlia Otero, però és també periodista. Mare de tres fills i amb una carrera coherent fent bona televisió. Cal seguir la pista a tots els Pellicer Colomé. Tenen fusta.