A casa de Ramon Pellicer l'èxit audiovisual el porten a la sang. El popularíssim presentador dels TN de TV3 és una de les cares més conegudes i reconegudes del panorama mediàtic, però hi ha qui el podria avançar en un futur no gaire llunyà: la filla gran, Martina. No és que la jove vulgui dedicar-se a la televisió, però té trets d'estrella. En el seu cas, el que domina són les xarxes socials, com la plataforma de moda entre el jovent: Tik-Tok. Els seus vídeos són molt populars, i en alguns d'ells compta amb la participació del mateix Ramon. Vídeos com aquest:

Ramon Pellicer i filla Martina video TIK TOK ICAT

Ramon Pellicer i filla Martina video TIK TOK / ICAT

Actualment, la Martina compta amb 30.000 seguidors i puja dia rere dia. Un èxit en el que s'ha fixat el programa KIDS d'ICAT, que han tingut en exclusiva a la parella en el seu estudi. Una entrevista curta però entranyable, i en la que hem pogut copsar que, tot i no tenir l'experiència del pare davant un micròfon o una càmera i de patir uns nervis comprensibles, apunta maneres. L'ocasió ha estat perfecta per veure'ls junts en un programa, i algunes respostes són definitives per entendre el salt generacional​: per exemple, quan els presentadors, David It's Me i Guillamino li demanaven: "mires els TNs?". Martina, tot sinceritat: "si els fica la mare, sí. Si no...". L'adolescent ha patit també la típica vergonyeta que fem els pares a les nostres criatures, quan demanaven Ramon per un titular sobre la jove: "has fet els deures?". El mateix rubor que quan han intentat, sense èxit, que ballessin una coreografia plegats, semblants a les que fa servir a la plataforma. Tot i que s'ha de dir que la vergonyeta era compartida: Pellicer no semblava gaire animat a deixar-se anar.

Ramon Pellicer TV3

Ramon Pellicer presenta TN a TV3

Martina i Ramon Pellicer a ICAT FM

Martina i Ramon Pellicer a KIDS / ICAT

Ramon Pellicer i filla Martina a Catalunya Ràdio Youtube KIDS

Ramon Pellicer i filla Martina, KIDS / ICAT

Al marge d'aquestes anècdotes, l'estampa ha estat tendra i profitosa: ja sabem com és la Martina, present i futur de les estrelles catalanes de les xarxes socials.