Júlia Otero sempre ha estat guapa. Des dels temps dels cabells de punxa del magazine 3x4 a TVE-Catalunya a l'actualitat . Als 61 anys conserva tot el seu atractiu. Ja no fa tele però és referent de la ràdio, a Onda Cero també des de Barcelona. Amb motiu dels seus 60 anys EN Blau va publicar el perfil de discreta vida dels Otero a Catalunya i del seu àtic de 280 m2 al barri de Les Tres Torres. Aquest és el pis:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Otero (@otero_julia)

La periodista catalano-gallega ensenya cuixa al seu marit, el doctor Josep Martínez. "La sensualidad no está reñida con la belleza", li diuen els fans a instagram.  Ella rebaixa la sensualitat de la foto: "Haciendo el ganso para mi chico". I etiqueta la paraula bombolla per aclarir que les Festes només amb els convivents: el marit i la filla, la també doctora Candela Otero Martínez.

julia otero i filla caqndela Instagram

Candela i Júlia, filla i  mare el 8-M, Instagram

julia otero i filla candela GTRES

julia otero i marit  GTRES

Josep i Júlia, un matrimoni discret, GTRES

Una família que fa patxoca en un pis amb classe. Un luxe guanyat a pols després de dècades fent programes d'èxit. L'àtic és molt elegant i ella també. Espectacular amb vestit curt i mitges negres. Treballa a Atresmedia però no fa TV a cap de les cadenes de Planeta. Incomprensible.